Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az az ember, aki ilyet? Megundorodtam tőle
Figyelt kérdés
A pasim azt mondta, hogy ha lenne egy testvére, aki tetszik neki, azzal simán szexelne..
csak szerintem gyomorforgató ez és épelméjű ember nem mond ilyet??
2014. jún. 10. 23:00
22/26 anonim válasza:
Szerintem beteges.Kiàbràndìtó,az is hogy miközben te itt vagy neki,azt mondogatja,hogy màst dug meg.Az hogy a testvèrèt mèg gàzabb.
Bocsi,csak azt irtam amit gondolok.
23/26 anonim válasza:
"a pasim" - hát ez az egy kifejezés jellemzi az egész kapcsolat mélységét is
24/26 anonim válasza:
persze az en ilyen kerdesem toroltek...
ha jo no miert ne, a melegek meg a mai ily3n #uzi fejuek, na az az undorito, de 1 jo not elkapni :)
25/26 A kérdező kommentje:
Te sem vagy aberrált, az tuti.
2014. jún. 11. 09:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!