Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek normális az az ember, aki ilyet? Megundorodtam tőle
Figyelt kérdés
A pasim azt mondta, hogy ha lenne egy testvére, aki tetszik neki, azzal simán szexelne..
csak szerintem gyomorforgató ez és épelméjű ember nem mond ilyet??
2014. jún. 10. 23:00
12/26 anonim válasza:
Mivel nem létező személyről fantáziál, ezért igen. Nem arról volt szó, hogy a létező nővéreiről fantáziálgat. Az tényleg nem lenne normális.
14/26 anonim válasza:
szerintem meg te nem vagy normális, hogy nem fogod fel, amit válaszolunk csak lepontozgatod
15/26 A kérdező kommentje:
Erdekes hogy én nem képzelődik egy Adonisz fiú testvérről.a Férfiak annyira undorító lények komolyan.
2014. jún. 10. 23:35
16/26 A kérdező kommentje:
Nem pontoztam le senkit te sokeszu.
2014. jún. 10. 23:35
17/26 anonim válasza:
Most miért kell általánosítani? Én sem képzelődöm semmilyen lánytestvérről, és az ismerőseim nagy része sem..
18/26 anonim válasza:
Én pár hónapja hallottam, hogy egy felmérés szerint a legnagyobb szexuális vonzalmat az emberek a harmad és negyedfokú unokatestvéreik iránt érzik, mert azoknak a feromonjai és genetikájuk egyrészt elég hasonlatos és ismerős a sajáthoz, ugyanakkor már elég távol is áll ahhoz, hogy meglegyen a szükséges genetikai eltérés.
Nem tudom, hogy ez mennyire igaz, de a lánytestvér azért elég durva. :D
19/26 anonim válasza:
" a Férfiak annyira undorító lények komolyan."
Te akkor pedig egy büdös patkány vagy!!!
...és még agyad sincsen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!