Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Miután a pasim mondta, hogy...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miután a pasim mondta, hogy arra vágyik hogy a fenekét nyaljam, és ezt megtettem neki, megundorodtam tőle. Nagyon szégyellem magam, de már nem tudok férfiként nézni rá. Bennem van a hiba?

Figyelt kérdés
Nagyon férfiatlan volt ahogy ott "terpesztett" pedig előtte egy férfias férifninek látta,
2018. máj. 24. 13:13
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
82%
Szerintem is undorító, férfiatlan. F.
2018. máj. 24. 13:20
 2/21 anonim ***** válasza:
76%

olvastam, hogy van aki erre vágyik

hát egészségére

szerintem beszélj erről vele

2018. máj. 24. 13:21
 3/21 anonim ***** válasza:
92%
Hát ez a szopás, nem az orális szex! Amúgy nincsen benned hiba, hiszen előre nem tudhattad, hogy ez lesz a vége.... sajnos.
2018. máj. 24. 13:22
 4/21 anonim ***** válasza:
76%
Így legyen az ember őszinte a párjához :D
2018. máj. 24. 13:25
 5/21 anonim ***** válasza:
82%

Én sem tudnék, de annyi különbséggel, hogy már onnantól, hogy kéri.

Szexben csak azt érdemes megtenni, ami a két személynek egyformán tetszetős.Amennyiben az igényeket nem sikerül összehozni, hosszútávon értelmetlenné válik az együttmaradás.

Nekem semmi vonzó, izgató nem jut eszembe a seggnyalásról, a sajátomat sem engedem nyalni.A széklet kivezető kapuja az kimosva sem gusztusos.Na lehet pirosolni, az nagyon megy itt, hiszen prűd nő vagyok ugye.....

2018. máj. 24. 13:26
 6/21 anonim ***** válasza:
86%

Nem benned van a hiba.

Egy párkapcsolat két emberről szól. Ha valamibe nem akarsz belemenni, nem kell.

Megértelek, hogy így hatott rád ez a helyzet, belőlem is hasonló érzéseket váltana ki. Egyszeri helyzet volt? Ha ebből praktikát csináltok, tönkre fog menni a kapcsolatotok - a reakciódból ítélve. A helyedben megbeszélném vele, épp azt mondanám el, amit ideírtál. Hogy nem tudsz rá férfikent tekinteni, amikor látod, hogy hogy terpeszt, és számodra ez taszító. Szeretnél rá továbbra is férfiként tekinteni, ezért nem szeretnéd, hogy ezt kérje tőled. És undorítónak is találod a seggnyalást (még ha nem is, hozzátenném). Ha a párod ezt megérti, akkor szuper, ha nem fogtok lovagolni a témán, akkor szerintem kis időn belül újra férfiként fogsz tudni tekinteni rá. Ha meg tovább erőlteti, akkor érdemes elgondolkodni rajta, hogy ő-e az a férfi, akivel szeretnél lenni.

2018. máj. 24. 13:39
 7/21 anonim ***** válasza:
68%
Küld egy aktív kanhoz. Ott a helye.
2018. máj. 24. 13:43
 8/21 anonim ***** válasza:
36%
Benned bizony. Nem vagy elég elfogadó. Meg liberális. Meg mittudomén még mi nem.
2018. máj. 24. 13:55
 9/21 anonim ***** válasza:
79%

érthető, ez egy lealacsonyító, megalázó és kicsit homoszexuális vágy a pasitól, nem csoda ha már nem úgy tekintesz rá. Ne érezd magad rosszul emiatt.

Sajnos sok fétish azzal jár, hogy az emberek nem tudnak rád már úgy felnézni.

Ha kiderülne egy nagy vezetőről vagy nőcsábászról, hogy szeret női bugyiban járni, természetesen az egész imázsa tönkre menne, ahogy egy vagány pasinak is tönkre mehet, ha arra vágyik, hogy nyalogassák a segglyukát

2018. máj. 24. 13:58
 10/21 anonim ***** válasza:
47%

Ha én szeretem csinálni a pasimnak mert engem felizgat akkor bennem is hiba van??

Szerintem ez egy olyan dolog,hogy kinek mi jön be,mi izgató.

De ha te ennyitől kiábrándultál belőle akkor lehet nem is szeretted igazán.

Amit meg végképp nem értek, hogyha nem izgat akkor miért tetted meg neki.

2018. máj. 24. 14:05
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!