Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről? (story lent. )
A barátom volt csaja még mindig bekavar néha.
3hónapot voltak együtt, szex volt de a csaj épphogy 14 éves volt, az utolsó egy hónapot pedig végigvitázták, utána a csaj lehordta mindennek...
A barátom ki nem állhatja mert bármit kitalál csak rajtam csattanjon...
Szerencsére nagyon jó a kapcsolatunk, megbeszélünk mindent, már nem is törődünk vele (8hónapja vagyunk együtt) és elmondta hogy a csaj neki csak egy nyári kaland volt.
De a csaj mai napig úgy fogja fel hogy ez élete legnagyobb katasztrófája volt a szakítás... meg hogy neki soha többé nem lesz senkije.
Úgy gondolom hogy egy 3hónapos kapcsolat vége 14évesen nem a létező legnagyobb pofon az élettől.
Lesz még ennél sokkal nagyobb, rosszabb, és szomorúbb is.
2évvel vagyok idősebb tőle de én így látom a dolgot.
Vagy csak én látom így??
Mi a véleményetek??
Hú... De érett vagy. Hát besz@rok, komolyan...
Egyébként meg nem mindenkit lehet meggyőzni azzal, hogy "lesz még ennél rosszabb is". Például engem sem. Szerintem irracionális ilyenekkel érvelni. Egyébként meg honnan tudod, hogy a 14 éves vetélytársad mennyire tudja feldolgozni a veszteségeket?
A kiscsaj nagyon fital, ezért egy kicsit talán mesevilágban élt. Azthitte, hogy ez a nagy szerelem, meg ez örökké tart.
De nem. ÉS mivel hitte, hogy a pasid neki a nagy Ő, ezért nagyot csalódott mikor elvesztette.
Nagyon nehezen fog leállni. Én az Ő korában megszállott voltam. Szerintem nem lesz könnyű dolgotok vele.
Egyébként szerintem ezért sem kellene 16 éves kor előtt randizgatni, meg kapcsolatosdit játszani. Egyszerűen nem elég érettek hozzá...
Meg gondolom a pasid vette el a szüzességét. Az is egy kapocs lehet még a fiú felé, tudod nem minden fiú képes erre. A párod volt számára az első, ezért ragaszkodik hozzá, benne bízott meg ennyire, hogy odaadja magát neki.
Én nem csodálom, hogy ennyire kiakadt.
Ő még butus. De te meg mit foglalkozol vele?
Pont azért csinálja, mert látja h eleged van belőle..
Hagy szenvedjen magának, te úgysem tudnál rajta segíteni, csak úgy ha átengednéd neki a pasid.
Vagy félsz, h az a 3hónap többet jelentett volna a párodnak, mint a ti 8hónapos kapcsolatotok??!!
Írtad h a tiétek milyen jó kapcsolat, de mégsem az ha féltékeny vagy, és megingatja mindig ez a kiscsaj a dolgokat...
Amúgy meg vannak a koruktól érettebb 14 éves lányok is, és az is elképzelhető, hogy te, mint 16 éves, ugyanúgy élitek át a dolgokat...tehát a kor nem kizáró ok arra, hogy úgy érzi ennél rosszabb nem történhet vele.
Barátod küldje el őt a jó büdös f*rancba és kész...
Ha meg tapad továbbra is, akkor le kell sz*rni, az már szánalmas lesz..
18l
elkapnám és kitépném a haját csak hogy megtanulja hol a helye :DD
16L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!