Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek? Hagyjam el a páromat?
Figyelt kérdés
Nem régóta vagyunk együtt. (8 hónapja). Egy hirtelen ötlettől vezérelve bevállaltunk egy kisbabát. Most vagyok 10 hetes. Azóta folyton veszekedünk, minden apróságért összekapunk. (pénz, munka, gyerek). Nagyon keveset segít és mindenért engem hibáztat. (én vagyok a veszekedésekért a hibás, túl makacs vagyok, változtatnom kellene különben elhagy.)2019. nov. 11. 14:21
11/12 anonim válasza:
Szerintem ez is egy kamu kérdés.
12/12 anonim válasza:
hirtelen ötlettől vezérelve cipőt szokás venni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!