Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit tegyek? Hagyjam el a páromat?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek? Hagyjam el a páromat?

Figyelt kérdés
Nem régóta vagyunk együtt. (8 hónapja). Egy hirtelen ötlettől vezérelve bevállaltunk egy kisbabát. Most vagyok 10 hetes. Azóta folyton veszekedünk, minden apróságért összekapunk. (pénz, munka, gyerek). Nagyon keveset segít és mindenért engem hibáztat. (én vagyok a veszekedésekért a hibás, túl makacs vagyok, változtatnom kellene különben elhagy.)
2019. nov. 11. 14:21
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
96%

Tehat mindketten el akarjatok hagyni a masikat.

Akkor mi a kerdes?

(A kisbabat sajnalom.)

2019. nov. 11. 14:23
 2/12 anonim ***** válasza:
78%
Még van 2 heted hirtelen ötlettől vezérelve normális felnöttként felelősséggel visszalépni.
2019. nov. 11. 14:27
 3/12 anonim ***** válasza:
89%
Értelmes emberek nem vállalnak "hirtelen ötlettől vezérelve" gyereket, föleg nem egy 8 hónapos - azaz egész friss - kapcsolatba!
2019. nov. 11. 14:27
 4/12 anonim ***** válasza:
85%

Egyet ertek az elsovel! Mindketten el akarjatok hagyni a masikat. Raadasul csak 8 honapja jartok,ez nem valami komoly nem is ismeritek jol egymast. Felelotlenseg volt belevagni a gyerekvallalasba,ez nem jatek.

Szerintem jobb ha megpattansz mert titeket ahogy nezem a gyerek nem osszekot hanem eltaszit egymastol. Probald meg eltartani egyedul vagy mas segitseggel,ha az apjaval maradsz csak ez a kinlodas lesz es a gyerek sinyli meg az egeszet.

2019. nov. 11. 14:29
 5/12 anonim ***** válasza:
92%
Már ott felvontam a szemöldököm, hogy hirtelen ötlettől vezérelve vállaltok gyereket. Ez nem egy kanapévásárlás, és nem is egy utazás, hogy csak úgy hirtelen eldöntjük, hogy kell és kész. Egy új embert kell felnevelned a világnak, és ez hatalmas felelősség. De mindegy nem is dobálózok itt közhelyekkel... Nem volt valami okos dolog és ezek után ne nagyon számíts rózsaszín ködben egymásra találásra a pároddal: ezt a gyereket egyedül vagy mással fogod felnevelni. :/
2019. nov. 11. 14:36
 6/12 anonim ***** válasza:
89%
Ezért nem szoktak az emberek nem ilyen rövid kapcsolatban hirtelen ötlettől vezérelve gyereket vállalni. Most látszik meg az hogy nem is ismeritek egymást igazán. Szegény gyereket sajnálom csak
2019. nov. 11. 14:41
 7/12 anonim ***** válasza:
93%
"Hirtelen ötlettől vezérelve"?? Ez most komoly??
2019. nov. 11. 14:45
 8/12 anonim ***** válasza:
2019. nov. 11. 14:50
 9/12 anonim ***** válasza:
76%
Két hét alatt még elintézheted az abortuszt. De sietni kell.
2019. nov. 11. 15:23
 10/12 anonim ***** válasza:
100%
Vagy te , vagy ő téged. Erre a kapcsolatra kiskutyát se lett volna szabad vállalni, nem hogy gyereket
2019. nov. 11. 15:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!