Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A párom nem tudja elfogadni a lányom, mit tegyek?
#36: Tévedés. Te nem találsz ilyen nőt. Valamiért nem kellesz nekik.
Talán mert havernak se akarnak olyan pasit, aki szerint a gyerek az anyjáé egyedül, neki köze sincs hozzá. Ennyire nem alakult ki kötödés a vérszerinti gyerekével: pocsék apa. Ez az egyetlen magyarázat.
Írom ezt úgy, hogy egyre gyanúsabb, hogy te vagy a nő, aki ezt már kérdezte párszor. De hát van, akinek a saját bőrén kell mindent megtapasztalni, nem elég az orra előtt a minta, hogy mire számítson.
nehogy azt hidd, hogy nagyon fogod érdekelni a gyerekedet, ha konkrétan lesz@rod fél életén keresztül. aztán majd 15év múlva, ha talán lesz az agyadban némi változás,és megbánod egy életre ezt, majd lehet pityeregni. hátha még a nőd is elhagy. hajaj.
el se hiszem,hogy létezik ilyen. hogy egy apa azon gondolkozik,hogy inkább hagyja a saját gyerekét, és lemond arról,hogy tartsa vele a kapcsolatot, egy nő miatt. bár te inkább csak a biológiai apja vagy annak a gyereknek.
az én apám is eltünt sok évre,aztán felbukkant a semmiből,próbálta feléleszteni a kapcsolatot, nem ment. találkoztam vele felnőttként,olyanok voltunk még két idegen, egyáltalán nem sikerült közel kerülnünk egymáshoz.
évek óta nem tudom,mi van vele.
Ilyen hülye apám lenne, egy életen át letagadnám azt is, hogy ismerem.
Sok sikert a hisztis tyúkhoz, mert az ő kérdése alapján bizony az. Te meg köttesd el magad, nem kell erre a világra több másolat rólad, de a tyúkodról se.
Szerintem elfogadható, ha a kérdező párja nem kedveli a kérdező lányát. Viszont ebben az esetben keressen olyan pasit, akinek nincs gyereke.
Kérdező, nyugodtan játszd el a gyerekeddel, hogy kivonod magad az életéből, de akkor ne csodálkozz, ha 80 évesen senki sem nyitja rád az ajtót. Mert a lányod helyében bizony ezt tenném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!