Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A párom nem tudja elfogadni a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A párom nem tudja elfogadni a lányom, mit tegyek?

Figyelt kérdés
Egy nagyon zűrös váláson vagyok túl, viszont végre azóta sikerült találnom egy normális lányt, akit mindennél jobban szeretek. Tervezzük a közös jövőnket, esküvő, gyerek satöbbi. Az előző házasságomból született egy kislányunk, akivel jó a kapcsolatom, ő is nagyon ragaszkodik hozzám, de valamiért az új pàrom nem tudja elviselni, pedig a kislány szereti őt is. Attól félek, hogy rámegy erre a kapcsolatom, mivel nagyon sokat vitatkozunk a gyerek miatt, amúgy ha nem lenne semmi problémánk nem lenne. Sokszor eszembe jut, hogy mi lenne ha többet nem tartanám a gyerekkel a kapcsolatot, talán akkor nekünk is meg neki is nyugodt élete lehetne, természetesen anyagilag támogatnám, aztán esetleg ha nagyobb lesz talán a párom is jobban elfogadja majd.
2019. nov. 6. 15:28
1 2 3 4 5
 41/49 anonim ***** válasza:
100%

#36: Tévedés. Te nem találsz ilyen nőt. Valamiért nem kellesz nekik.

Talán mert havernak se akarnak olyan pasit, aki szerint a gyerek az anyjáé egyedül, neki köze sincs hozzá. Ennyire nem alakult ki kötödés a vérszerinti gyerekével: pocsék apa. Ez az egyetlen magyarázat.

Írom ezt úgy, hogy egyre gyanúsabb, hogy te vagy a nő, aki ezt már kérdezte párszor. De hát van, akinek a saját bőrén kell mindent megtapasztalni, nem elég az orra előtt a minta, hogy mire számítson.

2019. nov. 6. 19:56
 42/49 anonim ***** válasza:
100%

nehogy azt hidd, hogy nagyon fogod érdekelni a gyerekedet, ha konkrétan lesz@rod fél életén keresztül. aztán majd 15év múlva, ha talán lesz az agyadban némi változás,és megbánod egy életre ezt, majd lehet pityeregni. hátha még a nőd is elhagy. hajaj.

el se hiszem,hogy létezik ilyen. hogy egy apa azon gondolkozik,hogy inkább hagyja a saját gyerekét, és lemond arról,hogy tartsa vele a kapcsolatot, egy nő miatt. bár te inkább csak a biológiai apja vagy annak a gyereknek.

az én apám is eltünt sok évre,aztán felbukkant a semmiből,próbálta feléleszteni a kapcsolatot, nem ment. találkoztam vele felnőttként,olyanok voltunk még két idegen, egyáltalán nem sikerült közel kerülnünk egymáshoz.

évek óta nem tudom,mi van vele.

2019. nov. 6. 20:26
 43/49 Savlekotő ***** válasza:
100%
Pénzért majd tuti megkeresi ez is a gyerekét ha már az munkába állt..
2019. nov. 6. 20:27
 44/49 anonim ***** válasza:
100%

Ilyen hülye apám lenne, egy életen át letagadnám azt is, hogy ismerem.

Sok sikert a hisztis tyúkhoz, mert az ő kérdése alapján bizony az. Te meg köttesd el magad, nem kell erre a világra több másolat rólad, de a tyúkodról se.

2019. nov. 6. 20:37
 45/49 anonim ***** válasza:
86%
Hát nekem is rendesen forog a gyomrom, de semmi újdonság. Olyan vagy, mint a férfiak igeeeen nagy százaléka. Az én "apám" is ilyen volt, ismerősi körben is 90% ilyen. Ez nálatok természetes, dugni vagytok jók meg spermadonornak. Ezért nem érdemes szülnie egy nőnek se másnak, csak magának. Ha nem lennétek a világon, csak pár lefagyasztott sperma, akkor se történne semmi. Most is csak két lábon járó ge..iputtyonyok vagytok. Semmi egyéb.
2019. nov. 7. 19:18
 46/49 A kérdező kommentje:
Ti nők csináltok belőlünk “spermadonort”, ugyanis válás után úgy vagytok vele, hogy fizessük a gyerektartást, amúgy meg takarodjunk a fenébe. És 90%ban ez van, szóval ez elég kétoldalú. Azt nem veszitek észre hogy ti kezelitek ilyenkor úgy a gyereket mintha csak a tiétek lenne, szerencsétlen pali meg örüljön ha nagyritkán láthatja a gyereket, de akkor sincs beleszólása semmibe.
2019. nov. 7. 20:18
 47/49 Savlekotő ***** válasza:
100%
Férfiként írom h szánalmas vagy,gondolom nem a volt nejedé egyedül az a gyerek h te az uj nővel eldugsz most jól, ő meg tartsa el nevelje fel,nem is akarsz a gyerekedről tudni fizetni semmit,kidobod a szemétbe,akkor mondj le róla,úgyis leveszi a neved ha felnő... Legalább az új nő is tudja h védekezzen mert te csak kefélni óhajtasz élvezkedni családot kevésbe,és közelebb állok a Százhoz,de az ilyen férget kiherélném..
2019. nov. 7. 20:25
 48/49 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem elfogadható, ha a kérdező párja nem kedveli a kérdező lányát. Viszont ebben az esetben keressen olyan pasit, akinek nincs gyereke.

Kérdező, nyugodtan játszd el a gyerekeddel, hogy kivonod magad az életéből, de akkor ne csodálkozz, ha 80 évesen senki sem nyitja rád az ajtót. Mert a lányod helyében bizony ezt tenném.

2019. nov. 9. 13:02
 49/49 anonim ***** válasza:
100%
Attól, hogy gyökér az exed (de te is az vagy) arról nem a gyerek tehet. Szóval nem kéne ráfognod mindent.
2019. nov. 9. 14:14
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!