Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Párom észre vette hogy egy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Párom észre vette hogy egy kolléganőmmel többet beszélek a kelleténél, és elkezdett kutakodni! Azt mondta hogy a hívásrészletezőt kérjem és mutassam meg neki, amit nem kellene hogy lehet abban törölgetni dolgokat?

Figyelt kérdés

2019. nov. 4. 21:36
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%

Nem tudod kikozmetikázni, és hiába is tennéd, belelátna akkor is olyat ami nincs is benne.Főleg ha meg benne van...Aztán képzeld el ha bemegy a szolgáltatóhoz, és még nagyobb bajba kerülsz ha belejavítasz és kellemetlen helyzetbe hoz.

Ne kérd ki és ne magyarázkodj, hiába teszed.

Viszont tisztázd Vele,hogy ilyen hülye kellemetlen helyzetbe ne hozzon, és magát sem,hogy a kolléganőddel is beszél.

Ez már beteges, és tényleg nevetségesé teszi magát és Téged is ezzel.

2019. nov. 22. 09:27
 22/25 A kérdező kommentje:
Bement a szolgáltatóhoz de , nem adhatnak ki információt csak ha a személyazonosságát igazolja , de mivel ezt nem tudta , mert ő , nem én , így nem adtak ki semmit neki :) megcsináltam a hívásrészletezőz ! igaz 1 napomba telt de sikerült. Vodafone-os vagyok , ő pedig 30-as, neki amikor volt hívásrészletező akkor a fogadott, inditott hívást is mutatta a részletező , a vodafonnál nincs ilyen hogy fogadott csak ami a számlázást képezi , csak az inditott hívást mutatja , feltünt ez neki rögtön. Mondja ez nem jó ez a részletező mert nincsenek rajta a fogadott hívások , és biztos benne , hogy ő hivogatott engem kérjem le a rendest :D gyorsan felhívtam a szolgáltatót és mondták ők nem foglalkoznak és nem is fognak a beérkező hívásokkal , mert nem képezi a számla pénzbeli részét , és most így csendesedett a helyzet valamennyire :)
2019. dec. 3. 13:37
 23/25 anonim ***** válasza:
100%
Nem tudom,hogy melyikteken nevessek! Főleg ha tényleg semmi félrelépés nem áll a háttérben! A szolgáltató nagyon értélné ha megtudná,h Te csak úgy összeállítasz egy hívásrészletezőt.
2019. dec. 3. 13:41
 24/25 anonim ***** válasza:
100%

Igen, ez eléggé röhejes és a legrosszabb, hogy a kérdező elvileg tanár. Ilyen helyesírással és problémamegoldó képességgel?!

Eleve nem kellene belemenni ebbe a féltékenykedős párkapcsolati játszmába, nem kellene felvenni a kesztyűt. A nő féltékeny, a féltékenységet általában nem külső okok váltják ki, hanem az illető alacsony önértékeléséből fakad. Ezen csak a féltékeny fél segíthet azzal, ha belekezd egy komolyabb önismereti tréningbe, pl. pszichoterápia. Ha a másikat piszkálja és okolja a saját féltékenységéért ahelyett, hogy magába nézne, azzal csak a kapcsolatát ássa alá, meg a saját életminőségét teszi tönkre a fantáziálásával.

Erre jön a kérdező és hamisítani akarja azt a hívásrészletezőt, amiben semmilyen terhelő bizonyíték nincs rá nézve, hiszen az csak a nője agyában létezik... Ebben valami ráció?

Az egyetlen helyes megoldás ebben megmutatni az üzeneteket, hívásokat, s közölni vele, hogy a diákok érdeke, hogy kommunikálj a kollégáiddal és jobb, ha ezt elfogadja, mert miatta nem fogsz más állást keresni, ahol egy magánzárkában kell dolgozni, hogy még egy titkárnő se tudjon véletlenségből odaköszönni.

2019. dec. 3. 16:02
 25/25 anonim ***** válasza:
100%
Azóta mi a helyzet?
2021. okt. 6. 18:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!