Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit csináljak a kolleganőmmel?
Ahamm.
1. válaszoló: Igaz az aranyszabály. De itt nem csak sexről lenne szó. Lassan szerelmes vagyok.
2. válaszoló: neked volt akkor már párkapcsolatod? Nálunk még plusz az a probléma, hogy tényleg nagyon együtt kell dolgozni. Konkrétan az életünket bízzuk egymásra sokszor.
Igen volt párkapcsolatom.Sőt amikor elkezdett udvarolni, tudta hogy van egy párom, akit nem tudok lerázni magamról, folyamatosan zaklatott, hiába mondtam meg neki hogy vége!
Mi biztonsági őrként dolgoztunk egy munkahelyen,így nálunk is fontos volt hogy ne kavarjon be a kapcsolat, mivel minden esetben számítanunk kellett a másikra.
Akkor is áll szerintem a dolog, ha nem csak szexre mész. Nem jó az, ha valakivel a magánéletben, és a munkahelyeden is együtt vagy. Ha pedig nem jön össze, ott vannak a kínos találkozások, sokszor még az is megtörténik, hogy egymást fúrják a felek a kollégák előtt.
A potenciális nyereség kevesebb, mint az esetleges veszteség. Szerintem.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!