Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit csináljak a kolleganőmmel?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit csináljak a kolleganőmmel?

Figyelt kérdés
Van egy kolleganőm, akihez egyre jobban vonzódom. Neki van egy 10 évvel idősebb barátja, akiről már mondta, hogy nem tervezi, hogy "hozzámegy feleségül". Valahogy úgy érzem ő is egyre jobban vonzódik. Nem tudom mit tegyek. Nem akarok felsülni, mert a munkánkból adódóan nagyon meg kell bíznunk egymásban. Szerintetek? Elsősorban 22 év felettiek válaszát várom (akik már dolgoznak)
2009. dec. 4. 19:51
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
Házinyúlra nem lövünk, egy punci nem ér annyit.
2009. dec. 4. 19:58
 2/14 anonim ***** válasza:
100%
Igaz én csak 20 éves vagyok, de már dolgozom.Én is a munkahelyemen ismerkedtem meg a mostani párommal.Ő nyíltan odaállt elém és megkérdezte, hogy megengedem-e azt neki hogy udvaroljon, és hogy elnyerje a kegyeimet.Én mondtam neki hogy lehet, viszont idő kell nekem ahhoz hogy eldöntsem mit is akarok.Mérlegelnem kellett hogy egy a munkahelyünk, ugyan úgy fogjuk e végezni a munkák esetleg utána.De a végén mégis összejöttünk, és azóta már együtt is élünk!
2009. dec. 4. 19:58
 3/14 A kérdező kommentje:

Ahamm.

1. válaszoló: Igaz az aranyszabály. De itt nem csak sexről lenne szó. Lassan szerelmes vagyok.

2. válaszoló: neked volt akkor már párkapcsolatod? Nálunk még plusz az a probléma, hogy tényleg nagyon együtt kell dolgozni. Konkrétan az életünket bízzuk egymásra sokszor.

2009. dec. 4. 20:00
 4/14 anonim ***** válasza:
Há mi vagy te öcsém? Teréz anya?:D
2009. dec. 4. 20:05
 5/14 A kérdező kommentje:
Rendőr
2009. dec. 4. 20:09
 6/14 A kérdező kommentje:
Jah, és nem az öcséd.
2009. dec. 4. 20:10
 7/14 anonim ***** válasza:

Igen volt párkapcsolatom.Sőt amikor elkezdett udvarolni, tudta hogy van egy párom, akit nem tudok lerázni magamról, folyamatosan zaklatott, hiába mondtam meg neki hogy vége!

Mi biztonsági őrként dolgoztunk egy munkahelyen,így nálunk is fontos volt hogy ne kavarjon be a kapcsolat, mivel minden esetben számítanunk kellett a másikra.

2009. dec. 4. 20:13
 8/14 anonim ***** válasza:

Akkor is áll szerintem a dolog, ha nem csak szexre mész. Nem jó az, ha valakivel a magánéletben, és a munkahelyeden is együtt vagy. Ha pedig nem jön össze, ott vannak a kínos találkozások, sokszor még az is megtörténik, hogy egymást fúrják a felek a kollégák előtt.

A potenciális nyereség kevesebb, mint az esetleges veszteség. Szerintem.

2009. dec. 4. 20:14
 9/14 anonim ***** válasza:
Hát, én nem vagyok ugyan 22 feletti.. :) De annyit mondhatok, hogy a legtutibb mindig az, ha hagyod Őt dönteni. Célozgass.. és intézd úgy, hogy ha valami mégis történik, az azért történjen, mert Ő akarta. Legalábbis, hogy ez legyen előtte is világos. Nem kell erőszakosnak lenned, vagy egyértelműen lépned... csak terelgesd a dolgokat. Légy többértelmű.. :) És ha nem érti, akkor is légy az.. :) Nem azt mondom, hogy hülyítsd, de nem kell mindent kimondani! Célzások tömkelegével.. el lehet érni, hogy végre valaki döntsön. Sok sikert! L.
2009. dec. 4. 20:42
 10/14 anonim ***** válasza:
Rendor csajjal ne kezdj es ezt remelem tudod mire mondom,egy kaptafa mind,hidd el nekem:)
2009. dec. 4. 20:52
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!