Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Flörtölt a kolléganőmmel. Titeket mennyire érint meg egy ilyen eset?
Párom bejött valamiért hozzám a munkahelyemre.Meglátta a kolléganőmet és rajta maradt a szeme.Csaj is fogta,nőiesen viselkedett. Pár másodpercig mintha ott se lennék.
Viszont ezzel le is zárult,ennyinél nem volt több, de mégis nagyon rosszul esett.Amúgy a kolléganőm teljesen átlagos,szolidan öltözött nő.Tehát abszolút első rezgés volt.
Sajna nagyon érzékeny vagyok, és hamar fogom az ilyeneket.Ti,hogy éltek meg egy ilyet? Vélemények?
sehogy. nem vakságot fogadtatok, hanem hűséget.
egy kapcsolatban mindnekinek joga van szemével vizslatni a kínálkozo lehetőséget, elfantáziálni róla néhány másodpercig, ám utánna azonnal visszatérni a gondlatoknak ahhoz, hogy biztos barátom/barátnőm vna aki szeret, és imád engem!
Ha ez a második folyamat nem történik meg, akkor vna az, hogy kihűlt a kapcsolat.
Egyáltalán nem nagy ügy, engem hidegen hagyna egy apró flört. ( bár szerintem ez nem számít még annak sem, annyira piti kis semmiség). Miért ne nézhetne meg más csinos nőket? Ha melletted elsétálna Johnny Depp, akkor rá se néznél, mi?
"Pár másodpercig mintha ott se lennék. " pár mp nem a világ vége azért.
Amikor a felesegem engem feltekennye akar tenni, en azzal huzom ki az oroszlan fogat, hogy "Csopogjon is minden pasinak a nyala az en nomre!"
En itt is ennyit mondanek.
( Amugy semmi gond, itteni szojaras szerint "majd jobban figyelsz" a ferjedre! ;) )
Na azért az ilyen szerintem nem a hűség vs vakság problémára tartozik. Én mindig úgy voltam vele, hogy megnézni mást nem tilos, sőt javallott, de a kocsányon lógó szem szerintem sem korrekt dolog, pedig pasi vagyok.
Úgy értem, én is megnézem a csajokat, még meg is beszélem az asszonnyal, de azért NAGYON figyelek arra, nehogy ott felejtsem a tekintetem valakin.
1. nagyon érzékeny vagy és túlértékeled
2. nem kell vele foglalkozni
3. az is rosszul esik neked, ha te összenézel egy kollégával
vélemény: túlértékelsz, lehet, hogy rosszul láttad vagy valamiért akár ezt akartad látni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!