Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Párom észre vette hogy egy kolléganőmmel többet beszélek a kelleténél, és elkezdett kutakodni! Azt mondta hogy a hívásrészletezőt kérjem és mutassam meg neki, amit nem kellene hogy lehet abban törölgetni dolgokat?
Figyelt kérdés
2019. nov. 4. 21:36
11/25 anonim válasza:
1) Ha már félredugsz, legalább ne gyakrin kérdezgesd, hogy hogyan tüntesd el a nyomokat, te szerencsétlen... :D
2) Ha a kolleganőd akarod kefélgetni, miért szórakozol a "pároddal" ahelyett, hogy szakítanál?
3) Az ilyen bal...sz és gerinctelen embereket kéne "kitörölgetni" a világból, amilyen te vagy.
13/25 anonim válasza:
Engem tényleg elszomorítanak az ilyen történetek és mivel még egyetlen párkapcsolatom volt néha szinte sokkot kapok, amiket itt olvasok. Egyebkent huseges tipus vagyok.
Na de vissza a kerdesre... Miert nem mered neki megmutatni, ezek szerint valami titkolnivalod csak van. Ez nagyon gyanus jel, parod helyeben en mar csomagolnek, az tuti. 🙄
14/25 A kérdező kommentje:
Csak beszélgettünk , semmi nincs köztünk , csak egyszer küldött egy sms-t , repülőgrepülőgép üzzemódban volt a telóm , felkeltem éjfél fele , akkor vettem észre és ki is kapcsoltam , később pityegett is csak én már akkor aludtam a párom észrevette és akkor kezdődött az egész , de annyira féltékenytípus, hogy az valami hihetetlen :/ és komplikál fejeben a sok hülyeséget
2019. nov. 19. 18:07
15/25 A kérdező kommentje:
Tanár vagyok és már régóta kollégák vagyunk !
2019. nov. 19. 18:09
16/25 anonim válasza:
Én is gyanút fognék ha éjszaka kapna üzenetet a párom,pedig nem vagyok féltékeny típus.
17/25 anonim válasza:
Az én exem híváslistájában is női hívásokat találtam, azt mondta kolléganők csak azok, holott mezőgazdaságban dolgozik, férfiakkal! Sosem hívták nők mikor együtt voltunk... Egyszerűen nem tudom magam túltenni ezen, hogy tudott ennyire hülyére venni. Fel nem tudom fogni, hogy színjáték volt az egész, amit csinált. Ez a kérdés is csak még jobban megerősített abban, hogy hazudott, mint minden más "véletlen" botlásában. Én nem nyugszom ameddig vissza nem kapja a sorstól (vagy tőlem) a féreg... Ne töröld ki te sem, nem tudod már visszacsinálni ezt a baklövést. Megérdemled a sorstól, remélem lebuksz!
18/25 A kérdező kommentje:
Utolsó ! Nekem úgytűnik hogy téged a düh vezérel , amelett hogy így tudatosult benned, hogy kevés, amit nyújtassz a párod számára ! Sorry :( De nem bukok le mert nincs miért lebuknom , a munkánkból kifolyólag muszáj kommunikálni , mert én most táppénzen vagyok , ő pedig helyettesít engem ! Ez azt jelent hogy, az osztályfőnöki teendőimet , adminisztrációt és minden mást , neki kell hogy megcsinálja ! Ezáltal kell vele hogy megbeszéljük ezeket !
2019. nov. 21. 10:52
19/25 anonim válasza:
De akkor mitől fêlsz? 😀 Te megmondod az igazat, ő meg vagy elhiszi vagy nem. Kétesélyes. Esetleg kommunikálhattok más formában is, ha tényleg csak munkaügy (pl. e-mail, messenger). Amúgy már nem a párom 3 hete, most van kialakulóban egy újabb kapcsolat... 😊
20/25 A kérdező kommentje:
Azért akarom kikozmetikázni ezt a hívásrészletezőt, hogy nelássa hogy beszélünk semmit , annyira féltékeny hogy ilyet még én nem láttam :O , és nem tudok rá hatni semmivel hiába mondok neki bármit, sőt fel is hivta a koleginát !! Elmondta neki ő is , hogy a helyettesités miatt elengedhetetlen a kommunokáció. De nem hitte el :( Ez már beteges ez a viselkedésforma párom részéről, nagyon :(
2019. nov. 22. 06:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!