Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi eselyem van? Mozgasserult lany vagyok 27 eves es egyedulallo
ma az elso normalis valasz, amit adok:
szerintem is siman van eselyed, nem ettol fugg, hogy kibe lesz szerelmes az ember. ahogy elottem irtak, egyetertek, ha az en baratnommel tortenne valami neadjisten, en is vele maradnek, mert szeretem. mozdulj ki, jarj el szorakozni, es ne legyel fap*csa, akkor nem lesz gond :) legyel vidam, ne panaszkodj a serulesedre, ne sertodj meg, ha szobahozzak. fogadd el, mert ha te elfogadod, sokkal konnyebb lesz elfogadniuk a tobbieknek is. nem azert idegenkednek az emberek a mozgasserultektol az emberek, mert nem tudnak jarni, hanem azert, mert kenyelmetlenul erzik magukat, nem tudjak, hogy kezeljek a szituaciot. ezert neked kell megmutatnod, hogy te ugyanolyan vagy, mint barki mas, te is tudsz beszelni arrol, mi tortent a labaddal, mintha csak el lenne torve, te is tudsz rajta esetleg poenkodni es nem sertodsz meg rajta. szerintem legalabbis. :)
remelem, segithettem
19/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!