Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Ha egy egyedulallo no megkerne, hogy adjatok neki spermat, hogy gyereke lehessen, adnatok neki?
:D
Ha ez a szíve vágya, miért ne? Bár azért kicsit érdekes szituáció lenne. Mármint érted, postáznám neki a spermát elsőbbségivel vagy mi? :D Ki se tart addig a dolog. Vagy menjek fel a lakására aztán a WC-n verjem ki valami pohárba? Esetleg tényleg keféljem meg, mikor nem biztos, hogy bejön?
Felvet ez azért néhány problémát. Meglepődnék , annyi bizonyos.
26F
Nem mennék bele, ha már gyerekem születik akkor akarom látni, felnevelni, gondoskodni róla, ha nem láthatnám, csak tudnám, hogy van egy fiam avgy lányom mindig ez járna a fejemben, hogy vajon mi van vele meg az anyjával.Úgyhogy ez csak úgy megy, hogy feleség és utána a gyerek.
Ha egy nőnek kell sperma arra találták ki a spermabankot.
21f
Én lány vagyok.
00:40-nek teljesen igaza van. Én senkitől sem kérnék spermát. Attól a férfitől szeretnék gyereket akit majd szeretni fogom. Gondolom azzal te is egyet értesz, hogyha van egy gyereked, akkor tűzön - vizen át megvéded és próbálsz neki a lehető legtöbb dolgot megadni. Hidd el, egy kisbaba hatalmas nagy öröm, mint a nőnek, mint a férfinek. Ha a lánynak annyira kell egy baba keresse meg a legközelebbi spermabankot vagy menjen férjhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!