Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Ha egy egyedulallo no megkerne, hogy adjatok neki spermat, hogy gyereke lehessen, adnatok neki?
Figyelt kérdés
Tegyuk fel, hogy bejon neki a genetikatok es nincs partnere akitol lehetne gyereke es mar kezd kifutni az idobol. Alairna, hogy nem kerne gyerektartast, viszont megadna az elerhetoseget, hogy lathassatok a gyereket ha akarjatok. Belemennetek?2011. okt. 12. 22:45
1/28 anonim válasza:
Szia!
Igen, én 1000 örömmel. Tök jó lehet a tudat, hogy van egy gyereked, így biztosított hogy a te fajta gondolkodásod és esetleges erkölcsi, szellemi értéked nem hal ki.
2/28 anonim válasza:
Nem, semmiképp. Akkor legyen gyerekem, amikor meg van hozzá a megfelelő partnerem és közösen tervezzük. Az ilyen dolgok nem is legálisak, de még ha ezt félreteszem, akkor sem alakulnak jól.
3/28 anonim válasza:
Miért ne. Nekem nem fáj, meg azért büszkeség is, hogy pont tőlem kért. :D
4/28 anonim válasza:
én igen, még hízelgőnek is találnám, hogy pont én. és így is van több olyan gyerekem akivel nem élek együtt, az már nem trauma.
5/28 anonim válasza:
Nekem viszont még nincs gyerekem, és ha elüt a villamos idő előtt, akkor kihal az evolúciós ágam. Szóval minden képen jó lenne továbbörökíteni a genomot.
Első voltam.
7/28 anonim válasza:
Én nem! Az apám elhagyta az anyám mikor terhes volt viszont van egy nevelő apám.
De én megfogadtam magamnak, ha lesz egy gyerekem felnevelem, ha az a gyerek 1 éjszakás kapcsolatból is lenne akkor is.
8/28 anonim válasza:
Szó sem lehetne róla. Aztán jönne a pereskedés, DNS vizsgálat, gyerektartás fizetése...
9/28 anonim válasza:
23.00-ás voltam, figyelmetlenül olvastam el a kérdést, válaszom tekintse semmisnek...
10/28 anonim válasza:
Nem, de nem is valószínű, hogy bárkinek is kellenének az én génjeim, nagyon pocsékokak. Nem adom senkinek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!