Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Sracok! Ha egy egyedulallo no...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Sracok! Ha egy egyedulallo no megkerne, hogy adjatok neki spermat, hogy gyereke lehessen, adnatok neki?

Figyelt kérdés
Tegyuk fel, hogy bejon neki a genetikatok es nincs partnere akitol lehetne gyereke es mar kezd kifutni az idobol. Alairna, hogy nem kerne gyerektartast, viszont megadna az elerhetoseget, hogy lathassatok a gyereket ha akarjatok. Belemennetek?
2011. okt. 12. 22:45
1 2 3
 11/28 kovpet ***** válasza:
Kizárt. Inkább nevelném fel más gyerekét, de nekem soha nem lesz.
2011. okt. 12. 23:09
 12/28 anonim ***** válasza:
Attól függetlenül, hogy aláírta - még mindig követelheti a gyerektartást. A bíróság fütyülni fog rád meg a papírodra: csak a gyerek érdekét nézi.
2011. okt. 12. 23:27
 13/28 anonim ***** válasza:
Én adnék neki, ha jól megfizeti :-)
2011. okt. 12. 23:41
 14/28 anonim ***** válasza:
De csak hivatols úton, vannak ilyen spermabankok, ha úgy történik a dolog akkor elvileg nem kérhet gyerektartást.
2011. okt. 12. 23:47
 15/28 anonim ***** válasza:
Spermabankban neki nem mondhatják meg, hogy ki az apa (csak egy pár tulajdonságát) - neked meg azt, hogy ki lesz az anya. A spermadonorok maradék spermáját megsemmisítik 8-10 terhesség után (azért, hogy ne legyen 100 gyereke).
2011. okt. 12. 23:52
 16/28 anonim ***** válasza:

"Attól függetlenül, hogy aláírta - még mindig követelheti a gyerektartást. A bíróság fütyülni fog rád meg a papírodra: csak a gyerek érdekét nézi."

Én is pontosan így tudom!

2011. okt. 12. 23:56
 17/28 anonim ***** válasza:
Jópénzért mindent. Ingyen nem. 18F
2011. okt. 13. 00:20
 18/28 anonim ***** válasza:
ha nem kéne fizetnem meg semmi akkor simán,de azzal a feltétellel ha én adhatom be a spermát természetes úton
2011. okt. 13. 01:23
 19/28 anonim ***** válasza:
91%

Soha az életben.

Eleve, mi az, hogy bejön neki a genetikám? Az orvosi papírjaimhoz az én beleegyezésem nélkül nem férhet hozzá, így nem tudom, honnan jönne be neki az én genetikám. Azt sem hinném el, hogy nem követelne gyerektartást. Az elején talán nem, de később 100%, hogy igen. Az első mondat második fele pedig elég jól jellemzi a nőt. Eddig össze-vissza dugott a menő faszikkal és amikor már 35-40 körül van, akkor már nem kell senkinek és nem talál egy normális férfit, aki elvenné és gyereket csinálna neki, így kitalálja ezt a baromságot. Ez egy bizonyos szinten elég felelőtlenség. Ráadásul egyedül, hogyan akarja felnevelni - mivel nem fizetek neki semmit.

Úgyhogy a spermáim csak akkor mennek éles bevetésre, amikor én akarom.

2011. okt. 13. 01:25
 20/28 anonim ***** válasza:

utolsónak: én ilyet nem láttam a mondat második felében, csak azt, hogy "nincs partnere és kezd kifutni az időből". a többit te fantáziáltad hozzá, valszeg mert magadból indulsz ki...

pasik, szerintem ne csináljátok, mert kevés nőnek kell olyan pasi, akit előtte egy másik nő tenyészcsődörnek használt, és bármikor kérheti a gyerektartást is, tökmindegy, mit írt előtte alá.

2011. okt. 13. 05:23
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!