Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Sracok! Ha egy egyedulallo no megkerne, hogy adjatok neki spermat, hogy gyereke lehessen, adnatok neki?
Elsőnek: "Igen, én 1000 örömmel. Tök jó lehet a tudat, hogy van egy gyereked, így biztosított hogy a te fajta gondolkodásod és esetleges erkölcsi, szellemi értéked nem hal ki." És szerinted ezek a tulajdonságok a génjeidben vannak. Akkor inkább nem is add tovább őket...
A helyedben először egy ügyvéddel beszélnék, mert oké, hogy csak egy donor lennél, de ennek életre szóló jogi következményei is lehetnek. Vagyis irány az ügyvéd, hogy egyáltalán kivitelezhető-e a dolog. Addig nem érdemes rágódni a kérdésen. A sok jogi huszárra meg nem hallgatnék jogi kérdésekben itt a gyakorin :D
Az viszont nem összeegyeztethető szerintem, hogy nincs semmi felelősséged, de ha akarod akkor meglátogatod a gyereket? Ezt nem lehet skálázni. Vagy részt veszel az életében vagy nem. Ha igen, akkor minden jó és rossz oldalával kell részt venni, ha pedig nem akkor ne is ismerjen a gyerek!
Utolsó előtti!
Én nem ragaszkodnék a látogatáshoz sem. Igazából ha csak azt megmondják majd róla, hogy mennyire okos, és hogy hasonlít-e rám, az nekem bőven elég.
És ezt én nem felelőtlenségnek tekintem. Pusztán a fajfenntartási ösztön tudatos megnyilvánulása.
Másrészt pedig nem szeretnék összejönni az illető nővel, mert nyilván az már nem arról szólna. Különben is fiatal vagyok én a klasszikus értelemben vett apasághoz így 22 évesen. Viszont a termékenységem most a legpotensebb -az életkoromból gondolom-.
KÉRDEZŐ!
Mi lenne a garancia arra, hogy nem leszek elővéve 2-3 év múlva? :D
És még is hogyan kellene elképzelni az egész dolgot? Privátban megírnád az összes részletet?
"én ilyet nem láttam a mondat második felében, csak azt, hogy "nincs partnere és kezd kifutni az időből". a többit te fantáziáltad hozzá, valszeg mert magadból indulsz ki... "
Amiből logikusan következik, a többi általam leírt dolog. Nem tudom mi a f.szt kell kötekedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!