Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyi eselyem van? Mozgasserult lany vagyok 27 eves es egyedulallo
Attól hogy mozgássérült vagy, nem vagy alacsonyabbrendű egy nem mozgássértült embernél. Ugyanolyan értéket képviselsz.
Amúgy mi történt veled?
Én is az vagyok és van párkapcsolatom.A párom teljesen egészséges.
Nem kell elmerülni az önsajnálatban,ismerkedni kell!A csodára ne várj és soha ne kezdj el panaszkodni egy randin sem,mert akkor elijesztesz mindenkit.Légy nyitott,vidám,adj magadra!Keseregni senki sem szeret.Ha melletted jól érzik magukat az emberek,akkor hamar túl lehet lendülni azon,hogy van-e testi hibád vagy nem.Az önbizalmat pedig minden apró fört csak erősíti.Szemezz,mosolyogj és ismerkedj!
Szia!
Ne aggódjál vannak ilyen párok, én személy szerint KÉT! ilyen párt is ismerek. Egyik női ismerősömnek sajnos az egyik lábát kellett amputálni, mégis talált párt magának egy kedves "mackós" férfi személyében és már 5 éve boldog kapcsolatban élnek. A másik pár esetében mind a kettő mozgássérült és egy ilyen találkozón ismerkedtek meg két éve. Azóta házasok. Persze elhiszem nem könnyű a helyzeted, de nem is reménytelen. Ugyanúgy mint mindenki másnak ki kell mozdulnia otthonról. Ugyanúgy mehetsz koncertre, szabadidős tevékenységekre mint mindenki más. Ne legyél otthonülős, mert attól csak még depisebb leszel, meglátod jól fogod magad érezni ezeken, sokszor el tudsz majd vonatkoztatni, oldottabb leszel. Én személy szerint, ha holnap megsérülne a barátnőm valahogy tuti vele maradnék, lehet, hogy ez kicsit nyálasan, esetleg hihetetlenül hangzik, de a szerelem ilyen. Vannak ilyen pasik/férfiak is lehet, hogy csak 1-2% de ha nem mozdulsz ki nem találkozhatsz velük. Fel a fejjel!
19:18-as vagyok
Mit tettél meg eddig azért,hogy legyen?
Na,akkor csak így tovább!Azért mozdulj ki otthonról,sosem tudhatod!
Ha egészséges lennél sem pottyanna az öledbe az Igazi,azért meg kell dolgozni.Ismerkedj,ahol csak lehet és adj esélyt olyanoknak is,akik elsőre esetleg nem az eseteid,de érdeklődnek irántad.
A nettel csak óvatosan,sok a pszichopata,de mindenképp érdemes megpróbálni ott is párt találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!