Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ATY. kérdése:

Adnátok-e esélyt?

Figyelt kérdés

Volt barátnőmmel távkapcsolatban éltünk, több mint kétszáz kilóméter volt közöttünk, három évig voltunk együtt, egy gyönyörű kapcsolat volt, nap mint nap beszéltünk, igazából olyan volt ez a kapcsolat, mintha nem is lenne távkapcsolat, leírtuk mit csinálunk, és már azt terveztük, hogy összeköltözünk, talán azt kell hogy mondjam, ezalatt a három év alatt, ha húszszor összevesztünk, akkor sokat mondok, nagyon megértettük egymást! Amikor csak tudtunk találkoztunk, ő többet járt, hisz én dolgozok, és ő még suliba járt. Na már most, közbeszólt az élet, és ő elment máshova suliba, pedig mondogatta, hogy ő bezzeg nem fog továbbtanulni! Összejött neki az, amit igazából szeret csinálni, és eddig erre nem jött rá. Volt egy tervünk, miszerint ha a jelenlegi munkahelyem bezár, odaköltözök hozzájuk, és a szülei segítenek nekem mindenben (külön országban élünk)

Ott hibáztam, hogy választás elé állítottam, mert egyszerűen dühös voltam rá, és nem tudtam abban a pillanatban hova tenni őt, mivel mondogatta hogy ő onnan ahol most tanul nem fog hazajönni, hisz azt csinálja amit szeretne, végül én szakítottam vele, persze ezt csak írásban, mert azt vártam, hogy észhez térjen, és tényleg összeköltözzünk ahogyan az évek során tervezgettük. Nem tudom, hogy komolyan gondolta-e velem ezt a kapcsolatot, vagy csak játszott, de annyira láttam hogy akarja, és mégis egy iskola lett a vesztünk? Prsze ő is tett kisebb-nagyobb dolgokat az évek során amik nem tetszettek, és én is úgyszint, szó nem volt soha megcsalásról a részünkről, mégis azt mondja hogy elbizonytalanodott, és nem tudja mit szeretne..viszont én szeretem őt, de nem tudom mit tegyek.

Ti adnátok egy esélyt? Ez lenne a legelső esély, amit kérek tőle, és még ezt sem kapom meg, ennyit jelenthettem neki, hogy a karrier fontosabb?

2019. okt. 31. 15:25
1 2 3 4
 31/34 Savlekotő ***** válasza:
87%
Van már utód a közelbe... Engedd el.. Távkapcsolatok 90% ban az egyik fél talál közelebb megfelelőt. Gyászold meg,csak azután kezd új kapcsolatba különben beleviszed a mostani hibáit.
2019. okt. 31. 20:48
 32/34 A kérdező kommentje:
Biztos vagyok benne hogy nincs neki senkije! Csalódott egy óriásit bennem, és megérdemlem a szenvedést, viszont a hibáim ellenére volt egy gyönyörű 3 éves kapcsolatunk! Ezt ő is alátámasztja! De az esélyt is megérdemlem szerintem.. mert mindenki hibázik, és lehet késő, de beláttam hogy hibáztam!
2019. nov. 1. 14:39
 33/34 Savlekotő ***** válasza:
78%
Megérdemled,de ha nem adja meg nem lehet mit tenni,erőszakkal senkit sem lehet kapcsolatba gyömöszölni esély adásra kötelezni,főleg ha ő már örült a végének,ha akarna keresne,jobb lenne ha adna esélyt és nem úgy gondolná,sajnálatból kötelességből adná. Ezt el kell engedni,főleg h őt annyira nem vágta földhöz h szakítottál vele ha nem keres nem akarja megmenteni ez is egy árulkodó jel.
2019. nov. 1. 14:54
 34/34 A kérdező kommentje:
Igen, ezt elmondtam neki, nem szeretném hogy sajnálatból adjon esélyt, hanem gondolja át többször is! Viszont nem tudja mit is akar, ezt mondta nekem, es sokszor mondja ezt :/
2019. nov. 1. 15:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!