Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ti adnátok esélyt egy ilyen...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok esélyt egy ilyen férfinek?

Figyelt kérdés
26 éves nő vagyok, eddig életemben 2 komolyabb kapcsolatom volt. A 2. kapcsolatomnak is már lassan másfél éve vége. 2 hónapja kezdtem el randizni egy 35 éves férfivel. Eleinte vonzónak találtam viszont 3. találkozón éreztem valami nagyon taszítót. Észrevettem döntésképtelen(nem tudta eldönteni mit egyen ezért 10 percig ott állt a pincér a válaszára várva mire kidadogott valamit) nem lehet vele beszélgetni, mert nem tudja követni mit mondok. Szüleivel él, mindent az anyja csinál helyette. Nem régiben az egyik rokona felkeresett, hogy ezzel a férfivel valami agyilag nem stimmel és , hogy hagyjam.Aztán tegnap elmondta, hogy ő szűz és fél szexelni és nem is szeretne soha. Én megsajnáltam, de most már nem tudom mit gondoljak róla.
2019. aug. 7. 13:26
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
96%
wtf, ? Mégis miért is mennél bele ebbe egy döntésképtelen, szűz középkorú mamahoteles flúgos lúzerrel? :D
2019. aug. 7. 13:28
 2/16 anonim ***** válasza:
92%
Rizikós.
2019. aug. 7. 13:34
 3/16 anonim ***** válasza:
82%
Persze.. ebből csak jó sülhet ki...
2019. aug. 7. 13:35
 4/16 Noren1989 ***** válasza:
100%
#1es mondandójàhoz màr nincs mit hozzàtenni!
2019. aug. 7. 13:41
 5/16 anonim ***** válasza:
100%

Neked kell eldönteni. Normális párkapcsolatot akarsz-e vagy sem.

Szerintem ha valaki 35 évesen is szűz az nem sok jóról árulkodik. Tegyük fel hogy nem a külsejével van baj, hisz randizol vele, ez ok. De ez a jellemére vonatkozóan aggasztó. Hogy téged zavar-e hogy szűz, a te dolgod, van akit nem nem.

De az hogy nem tudja eldönteni mit egyen es hasonlók....egy 16 éves kamasz szintjén áll, de normális ember 16 évesen is el tudja dönteni mit egyen.

Neked kell eldönteni hogy kínlódsz-e vele,"ér-e annyit" csúnyánmondva vagy nem.

De az írasod alapján normális kapcsolatot keresel és ez a pasi le van maradva úgy 20 évvel.

2019. aug. 7. 13:43
 6/16 anonim ***** válasza:
81%

Érdekes, hogy sok esetben egy ilyan ember kap esélyt, én pedig aki 25 évesen már hosszú évek óta önállóan élek, minden döntést egyedül hozok meg, magam intézem minden problémám, és még csak flúgos sem vagyok állítólag... Na én legtöbbször nem kapok esélyt.

Fura világban élünk...

2019. aug. 7. 13:50
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
Kizárt.
2019. aug. 7. 13:52
 8/16 anonim ***** válasza:
100%

Nem kell elsőre ítélni.

Én a helyedben megvárnám még rámegy a fél életem :)

2019. aug. 7. 14:02
 9/16 anonim ***** válasza:
88%
Dehogy adnék. Teljesen egyértelmű hogy kettyós paripa...
2019. aug. 7. 14:09
 10/16 anonim ***** válasza:
100%
Szép kis trollkérdés. Ha agyilag nulla a tag, azt az első randin levágtad volna.
2019. aug. 7. 14:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!