Kezdőoldal » Ünnepek » Születésnap » Mit adnátok 30 éves férfinek...

Mit adnátok 30 éves férfinek a szülinapjára?

Figyelt kérdés
2014. aug. 28. 11:44
 1/8 anonim ***** válasza:
Spray, borotvahab, arcszesz, farmer esetleg - tök alap dolgokat. Hajzselé esetleg.
2014. aug. 28. 13:22
 2/8 anonim ***** válasza:
82%
Sütnék neki egy adag sütit. :DD Szerintem ennek minden férfi örül.
2014. aug. 28. 15:42
 3/8 anonim ***** válasza:
Könyvet, ha szeret olvasni, ha van valami hobbija, akkor ahhoz kapcsolódó ajándékot, ha szereti a jó borokat, akkor valami drágább, jófajta bort, ha szereti az édességet, akkor finom bonbont, vagy csokit.
2014. aug. 28. 16:36
 4/8 anonim válasza:

mivel ez a 3. X én valami különlegesre gondolok, emlekezetesre vagy viccesre.

minőségi bor (tokaji,bock,gere...)

luxus vagy sportauto tesztvezetes, vagy tandem ejtőernyős ugrás

és ha egy kicsit is ad magára,akkor a férfi ranctalanito kremnek is örül majd :)

2014. aug. 29. 08:24
 5/8 anonim válasza:
Sör, Bor, Pálinka, Likör, stb. ezeket minden férfi szereti. Legalábbis a legtöbb.
2014. aug. 29. 22:14
 6/8 anonim válasza:

Én vennék neki egy díszdobozos Svájci bicskát (Victorinox vagy Wenger). A pengébe belegravíroztatnék valamit (Boldog 30. szülinapot, vagy a dátumot, vagy hasonlót). Sokféle típus létezik, a szakmájához, vagy hobbijához kapcsolódó típust vennék.

Esetleg egy tradícionális Francia kés is szép, különleges lehet. Ezek: Opinel, vagy Laguiole.

Talán meg lehetne keresni egy Magyar késes mestert és vele csináltatni egy egyedi kést. (ez lenne a legdrágább).

Ez így kb. 5e ft-tól a "fél vagyonig" választhatsz a fenti lehetőségekből.

Szerintem bármelyik verzió, egy igazán szép férfias ajándékot eredményez, amit akár használhat is idők végezetéig. De dísztárgyként is szép tud lenni. Ráadásul, később "apáról fiúra" öröklődhet, ami nagyon szép dolog.

Nagyjából ugyanez lehetne még karórával is...

2014. aug. 31. 10:15
 7/8 anonim válasza:
Ha a barátnője vagy, és nem volt még, akkor édes hármas (természetesen +1 nő)... Az az igazi 3X :)
2014. aug. 31. 10:45
 8/8 Kekcsi ***** válasza:
Egy kisebb budai villának biztos örülne.
2014. szept. 1. 09:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!