Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ATY. kérdése:

Adnátok-e esélyt?

Figyelt kérdés

Volt barátnőmmel távkapcsolatban éltünk, több mint kétszáz kilóméter volt közöttünk, három évig voltunk együtt, egy gyönyörű kapcsolat volt, nap mint nap beszéltünk, igazából olyan volt ez a kapcsolat, mintha nem is lenne távkapcsolat, leírtuk mit csinálunk, és már azt terveztük, hogy összeköltözünk, talán azt kell hogy mondjam, ezalatt a három év alatt, ha húszszor összevesztünk, akkor sokat mondok, nagyon megértettük egymást! Amikor csak tudtunk találkoztunk, ő többet járt, hisz én dolgozok, és ő még suliba járt. Na már most, közbeszólt az élet, és ő elment máshova suliba, pedig mondogatta, hogy ő bezzeg nem fog továbbtanulni! Összejött neki az, amit igazából szeret csinálni, és eddig erre nem jött rá. Volt egy tervünk, miszerint ha a jelenlegi munkahelyem bezár, odaköltözök hozzájuk, és a szülei segítenek nekem mindenben (külön országban élünk)

Ott hibáztam, hogy választás elé állítottam, mert egyszerűen dühös voltam rá, és nem tudtam abban a pillanatban hova tenni őt, mivel mondogatta hogy ő onnan ahol most tanul nem fog hazajönni, hisz azt csinálja amit szeretne, végül én szakítottam vele, persze ezt csak írásban, mert azt vártam, hogy észhez térjen, és tényleg összeköltözzünk ahogyan az évek során tervezgettük. Nem tudom, hogy komolyan gondolta-e velem ezt a kapcsolatot, vagy csak játszott, de annyira láttam hogy akarja, és mégis egy iskola lett a vesztünk? Prsze ő is tett kisebb-nagyobb dolgokat az évek során amik nem tetszettek, és én is úgyszint, szó nem volt soha megcsalásról a részünkről, mégis azt mondja hogy elbizonytalanodott, és nem tudja mit szeretne..viszont én szeretem őt, de nem tudom mit tegyek.

Ti adnátok egy esélyt? Ez lenne a legelső esély, amit kérek tőle, és még ezt sem kapom meg, ennyit jelenthettem neki, hogy a karrier fontosabb?

2019. okt. 31. 15:25
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
100%

És te miért nem költöztél volna oda, ahol tanul? Kerestél volna ott melót, azt csókolom. Komolyan nem értem, miért kellett ebből választást csinálnod.

Nem játszadozott veled, szereterr, szerintem, de a saját élete felépítése prioritás. Ső a kettő között választania sem kéne.

2019. okt. 31. 16:00
 12/34 A kérdező kommentje:
Messze van a suli, és koleszos is, és így is távkapcsolatban éltünk már 3 évig, úgy is ismerkedtünk meg, mégis kibírtuk, vártunk mindketten..Én költöztem volna hozzá, és nem ő hozzám! Mindenben támogattam, mondogatta is hogy ott fogja hagyni a sulit, és ebbe én nem szóltam bele, sosem szóltam bele abba hogy ő mit csináljon, sosem tartottam vissza semmitől! Mégis kértem, hogy legalább az érettségije legyen meg, mert ő már jönni szeretett volna hozzám, de mivel ahol élek, elég ramaty egy ország, így mondtam hogy menni szeretnék én! És miután meglett az érettségije, még vártunk egy évet, arra, hogy meglegyen még egy szakmája, és ezt is csak úgy tuszkolni kellett belé, hisz ezt sem akarta, de miattam csinálta végig még azt az évet, azt mondta! Viszont most igen beleszóltam, de nem kértem hogy hagyja abba, hanem csak egy kis időre, míg összeköltözünk, mert ezt ő is akarta, nem én döntöttem helyette, sosem szóltam bele a dolgaiba, még inkább támogattam abban hogy tanuljon, viszont ez most már nekem sok volt..
2019. okt. 31. 16:05
 13/34 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nem az a bajod h nincs kinek a nyakára költöznöd? Ma divat lett férfiak nők körébe ez a lakhatási nyavalya amit kapcsinak becéznek.. Vmiért annyira nem hiányzol neki... Elgondolkodtató. Szoktam mondani vén vagyok de nem hülye én itt fikarcnyi érzelmet nem érzek..
2019. okt. 31. 16:08
 14/34 anonim ***** válasza:
100%
Még mindig nem értem, miért nem fogtad magad, kerestél volna melót, ahol most tanul és odacuccolsz?! Ha már eddig is költözni akartál, nem mindegy már, hogy pl Győr, vagy Szeged lesz?! A lényeg, hogy ott legyél, ahol ő és akkor nem kell távkapcsolatozni.
2019. okt. 31. 16:10
 15/34 A kérdező kommentje:
Savlekotő, nem! egyáltalán nem az a bajom hogy nincs kinek a nyakára költöznöm! Nem használok ki embereket egyáltalán sem! Dolgozok keményem, megteremtem magamnak azokat a dolgokat amikre szükségem van, és ugyanúgy meg is osztottan ezt a barátnőmmel is, hisz neki is próbáltam, és igyekeztem mindent megadni az évek során!! Jöhetett volna ő is persze, mert csak úgy az igazi ha a nő költözik a férfihoz, nem! Viszont a nyelvet nem tudná, hisz mint mondtam, két külön országról van szó, és az életkörülmények meg nem adottak ahhoz, hogy megéljünk! És ezért is mondtam, hogy szeretnék én menni, amint a munkahelyem bezár!
2019. okt. 31. 16:14
 16/34 Savlekotő ***** válasza:
100%
Itt minden rólad szól,nem róla.. Engedd el,mert ő már elengedte. Kattoghatsz rajta,de minek,valószínű pár hónap és lesz neki más akivel közösen tud haladni,és nem gátolná a tanulásban se vagy h a saját életéről döntsön. Távkapcsolatok meg max időtöltések,nem lesznek tartósak.
2019. okt. 31. 16:18
 17/34 A kérdező kommentje:
Nem, igazából ez rólunk szólt, kettőnkről egészen októberig, akkortól kezdődtek a gondok, és igen, lehetséges hogy ezek a távkapcsolatok időtöltések ahogy te mondod, de ez ami köztünk volt, ezt szavakba nem lehet önteni! Hittem benne, bíztam benne, mondhat bárki bármit, itt szerintem befolyásolhatták őt, hisz naív, és mindent elhisz másoknak! Viszont azt seki se mondja, hogy a távkapcsolatok nem tartanak sokáig, mert voltak terveink! Kitartóak voltunk, és akartuk, hogy mi lett végül velünk, az élet közbeszólt...
2019. okt. 31. 16:24
 18/34 Savlekotő ***** válasza:
100%
Nem befolyásolták kinyílt a szeme h nem óhajt olyannal lenni aki majd megengedi neki h tanuljon ha neki már kényelmes..
2019. okt. 31. 16:27
 19/34 anonim ***** válasza:
100%
El akartad cseszni a jövőjét, ő nem hagyta és még te vagy felháborodva? Nem vagy semmi.
2019. okt. 31. 16:29
 20/34 A kérdező kommentje:
Jó hogy nem várok ezer évet, nem? Komolyan gondoltam vele, de volt egy határ..és itt nem arról van szó hogy mikor fogom neki megengedni, mert akkor tanult amikor szeretett volna, és ott ahol neki jól esik, de akkor is volt egy KÖZÖS terv, amit mi ketten beszéltünk meg!
2019. okt. 31. 16:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!