Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

ATY. kérdése:

Adnátok-e esélyt?

Figyelt kérdés

Volt barátnőmmel távkapcsolatban éltünk, több mint kétszáz kilóméter volt közöttünk, három évig voltunk együtt, egy gyönyörű kapcsolat volt, nap mint nap beszéltünk, igazából olyan volt ez a kapcsolat, mintha nem is lenne távkapcsolat, leírtuk mit csinálunk, és már azt terveztük, hogy összeköltözünk, talán azt kell hogy mondjam, ezalatt a három év alatt, ha húszszor összevesztünk, akkor sokat mondok, nagyon megértettük egymást! Amikor csak tudtunk találkoztunk, ő többet járt, hisz én dolgozok, és ő még suliba járt. Na már most, közbeszólt az élet, és ő elment máshova suliba, pedig mondogatta, hogy ő bezzeg nem fog továbbtanulni! Összejött neki az, amit igazából szeret csinálni, és eddig erre nem jött rá. Volt egy tervünk, miszerint ha a jelenlegi munkahelyem bezár, odaköltözök hozzájuk, és a szülei segítenek nekem mindenben (külön országban élünk)

Ott hibáztam, hogy választás elé állítottam, mert egyszerűen dühös voltam rá, és nem tudtam abban a pillanatban hova tenni őt, mivel mondogatta hogy ő onnan ahol most tanul nem fog hazajönni, hisz azt csinálja amit szeretne, végül én szakítottam vele, persze ezt csak írásban, mert azt vártam, hogy észhez térjen, és tényleg összeköltözzünk ahogyan az évek során tervezgettük. Nem tudom, hogy komolyan gondolta-e velem ezt a kapcsolatot, vagy csak játszott, de annyira láttam hogy akarja, és mégis egy iskola lett a vesztünk? Prsze ő is tett kisebb-nagyobb dolgokat az évek során amik nem tetszettek, és én is úgyszint, szó nem volt soha megcsalásról a részünkről, mégis azt mondja hogy elbizonytalanodott, és nem tudja mit szeretne..viszont én szeretem őt, de nem tudom mit tegyek.

Ti adnátok egy esélyt? Ez lenne a legelső esély, amit kérek tőle, és még ezt sem kapom meg, ennyit jelenthettem neki, hogy a karrier fontosabb?

2019. okt. 31. 15:25
1 2 3 4
 21/34 Savlekotő ***** válasza:
100%
Keress másik bábut a tervekhez,és keress butább szintűt..
2019. okt. 31. 16:32
 22/34 A kérdező kommentje:
Ha egy személlyel együtt vagy akkor csak terveztek, és próbáljátok együtt alakítani a dolgokat, hogy mégis valamit kihozzatok együtt belőle, pláne akkor ha távkapcsolatról van szó..
2019. okt. 31. 16:36
 23/34 anonim ***** válasza:
76%
Nem az èlet szólt közbe, hanem ő döntött máskèpp. Valószínüleg halványodtak az èrzèsei, ès már jobban motiválta a továbbtanulás, mint a veled való összeköltözès. Ez van. Kár rágódnod már rajta.
2019. okt. 31. 16:52
 24/34 A kérdező kommentje:
Köszönöm a hosszászólásod, végre egy személy, aki nem szól le, és megmondja az igazat. Köszönöm.
2019. okt. 31. 16:56
 25/34 anonim ***** válasza:
100%
Jobban jár nélküled.
2019. okt. 31. 17:14
 26/34 Savlekotő ***** válasza:
100%

Ha egy személlyel együtt vagy ..

No comment,talán társam párom,nejem,barátnőm,személy.. Mondom én h neked ő csak egy személy aki a tervekhez kell..

2019. okt. 31. 19:19
 27/34 anonim ***** válasza:
100%
Ahogy értettem, te nem voltál hajlandó semmit megbeszélni vele. Írtad egyáltalán, hogy meggondoltad, és találjatok valami kompromisszumot, vagy arról értesült utoljára, hogy te szakítottál?
2019. okt. 31. 19:43
 28/34 A kérdező kommentje:
Leültem gondolkodni, és igen hibáztam! És ő nekem nem a terveimhez kell, vagy kellett.. Csak tudod az emberek többsége ennyi év után, és ennyi hitegetés után tétlenül állt volna, hogy most mi is van? Ő elment, és töprengj hogy hogyan tovább.. Van aki leszarja és keres mást magának, de én nem ez a típus vagyok, hanem küzdök, és a hibáim ellenére is igyekszem minden tőlem telhetőt megtenni!
2019. okt. 31. 20:02
 29/34 Savlekotő ***** válasza:
100%

Az a baj h ha te egyedül küzdesz és nem együtt küzdötök, ő nem partnered te nem az övé vagy, csak tekertek két irányba egy biciklit ott megette a rosseb. Tovább kell lépni,főleg akkor ha ő könnyedén tovább lép rajtad. :( Ha nem tart vissza stb,ott ez már régebb óta fent állt a gond v gondok. Ez egy folyamat,általában szakítás előtt már akár fél évvel is az egyik már rég túl lépett v mindkét fél,benne maradni ilyenben küzdeni egyedül kevés,szar úgy újra tervezni de szarabb könyörögni vkinek aki nem akar minket,öreg róka vagyok,tanácsolom h kérdezz rá mit akar de ha nem partner feleslegesen ne pocsékold az időt mert a tiéd is halad.

A távkapcsolatok sajnos nem működnek mivel legtöbbje arról szol h havi 3 xor látjátok egymást ha épp van rá idő ez lófaxra elég.. Ha valaki a minimális időt is inkább mással tölti az meg kritikus jel. Ne csüggedj de ne is fuss olyan szekér után ami nem vesz vissza mert más úton jár.

2019. okt. 31. 20:17
 30/34 A kérdező kommentje:
Tényleg lehet nagyon de nagyon megbántottam, de már egy ideje nem is keres engem, nem is ír, időt kért, és hangoztatta hogy nem tudja mit is akar.. pár hónapja meg még élete szerelme voltam.. Nagyon megváltozott a viselkedése mióta továbbtanul
2019. okt. 31. 20:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!