Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Valaki akar segíteni megvalósítani ezt?
na. szerintem ne bíztasd ilyenekre az embereket, mert ezzel többet ártasz, mint segítesz. mégpedig azért, mert nagyon ritka az h valaki visszakapja azt az embert, akit elvesztett, de te ezen szerencsések közé tartozol, ez jó dolog. de lásd be, hogy az esetek többségében ez nem így működik. akit elhagytak, az teljesen össze van törve, és bármely segítő kezet elfogadja, azt is, amelyik nincs hasznára.
és akkor most gondolj bele: tényleg reményt szeretnél kelteni az emberekben egy olyan dologgal kapcsolatban, aminek 90%ban nincs jövője, hogy aztán még nagyobbat csalódjanak és még mélyebb depresszióba essenek? közben megalázkodjanak a volt párjuk előtt, aki tesz a fejükre? ilyenkor inkább abban kell nekik segíteni h elengedjék a volt szerelmüket, hogy minél hamarabb gyógyuljanak. ha mégis mentehtő még a kapcsolat, azt érzik a felek, és megtalálják egymást trükközés nélkül is.
mit szóltál volna hozzá, ha valaki álló nap azzal hiteget h vissza tudod szerezni a párod, és aztán mégse sikerül? hogy éreztél volna a "tanácsadó" iránt? veszélyes dolog ez...
lehet h most hülyének tartasz és elküldesz a fenébe, de csak egy kicsit gondold végig.
tudom, én is átestem ezen pár hónapja... engem is hitegettek azzal, hogy vissza tudom szerezni... de persze én éreztem h nem sikerülne, vagy ha igen, akkor se lenne ugyanaz, mert már menni akar. de abban az állapotban annyira sérülékeny voltam, hogy bármit elhittem bárkinek, csak hogy rövidtávra rendbejöjjek egy kicsit. ebből akár rögeszme is lehet, így születnek a zaklatók, akik nem bírják felfogni a nemet. szerencsére felismertem, hogy el kell engednem, mert hosszútávon csak akkor lehetek boldog. túléltem, itt vagyok, boldog vagyok :)
egyébként magát a segítés ötletét nem tartom rossz gondolatnak, azzal a különbséggel, hogy inkább ahhoz kéne nekik erőt adni, hogy újra fel tudjanak állni és elkezdjenek élni. ebben én is szívesen segítenék :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!