Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A bántalmazott férfiaknak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A bántalmazott férfiaknak miért nem segít senki?

Figyelt kérdés

Nagyon sok olyan férfi van, akit a párja bántalmaz. Nem csak lelkileg, hanem figikailag is megüti, ha neki nem tetszik valami (azon az alapon, hogy a pasi úgysem üt vissza). Számos férfi él ilyen kapcsolatban.

Az emberek meg csak nevetnek ezen, mert viccesnek látszik, amikor egy 160 cm-es nő felpofoz egy 185 cm-es férfit. Abba nem gondolnak bele, hogy ez milyen megalázó, és hogy a verés rendszeres.

2019. okt. 24. 10:14
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
59%

Évek óta gyakorizom, ezt a kérdést többször láttam itt de azóta se alapított senki a bántalmazott ferfiakat védő egyesületet. Ha ennyire fontos a probléma akkor mire vártok? Miért nem tesztek érte? Tessék szépen alapítványt lêtrehozni, adományt gyűjteni, társadalmi kampányt indítani és kutatni. De komolyan, kire vagy mire vártok amíg itt panaszkodtok?

Egyébként csak szólok, hogy a bántalmazott férfiakat általában a többi ferfi röhögi ki a legjobban..

Írom ezt férfiként.

2019. okt. 24. 11:58
 22/38 anonim ***** válasza:
47%

26 éve vagyok házas. Még sosem verekedtünk. Verbálisan sem szoktuk egymást bántani.

De, ha megütne a párom azonnal visszaütnék. Egyenjogúság van...

2019. okt. 24. 12:13
 23/38 anonim ***** válasza:
52%
#13 Az értelmi szintedet nagyon jól megmutattad.
2019. okt. 24. 12:35
 24/38 anonim ***** válasza:
37%
Most fogom kapni a savat (remélem is): Egy olyan nő vagyok, aki sokat bántalmazta a párját. Amiket némelyek itt írnak, az vérlázító és gyomorforgató. Igenis lehet kárt tenni nőként egy férfiban is, meg lehet egy életre is nyomorítani akár testileg-lelkileg (én ilyet nem tettem). Olyan is van, hogy félni kell, hogy mi lesz, ha elhagyod a bántalmazó nőt, ismerek olyat, aki öngyilkossággal zsarolta a párját, fenyegette a másiknak a háziállatát, valamint olyat is, aki azzal fenyegetőzött, hogy felgyújtja a házat. Egy büdös nagy hazugság az, hogy a bántalmazott férfiak nincsenek veszélyben, és, hogy könnyebben megoldható a szituáció. Ugyanúgy le van építve minden önbecsülése, mint egy ilyen helyzetben lévő nőnek is.
2019. okt. 24. 13:06
 25/38 anonim ***** válasza:
35%
21-es vagyok. Kérlek eláruljátok miért pontoztatok le?
2019. okt. 24. 13:20
 26/38 anonim ***** válasza:
78%

"A családon belüli erőszak elsődleges áldozatai NŐK ÉS GYEREKEK.

A statisztikai adatok szerint a partnerbántalmazás az esetek 95 százalékában férfi elkövetőt és nő áldozatot jelent."

[link]

2019. okt. 24. 13:31
 27/38 anonim ***** válasza:
97%
#26 Pont ezt írja a kérdező. Amikor a férfi az áldozat csak kiröhögik és nem veszik komolyan, mert egy nő nem tud bántani egy férfit. Hülyeség.
2019. okt. 24. 13:43
 28/38 anonim ***** válasza:
91%

#26 talán ne a nane propaganda anyagait linkeld csak be.

[link]

Attól hogy a nane-hez nők fordulnak, nem jelenti azt hogy csak ők lehetnek áldozatok.

2019. okt. 24. 14:01
 29/38 anonim ***** válasza:
100%
24-es vagyok. Semmi értelme nincs elemezgetni a %-okat, teljesen mindegy az arány. Bármilyen nemű ember lehet áldozat, és mindenki megérdemli a segítséget.
2019. okt. 24. 14:17
 30/38 anonim ***** válasza:
90%

Azért, mert biológiai okok miatt inkább a férfi tudja bántani a nőt, illetve a tesztoszteron miatt a férfiak agresszívabbak. Ez statisztikailag is így van.

DE! A nők simán erőfölénybe kerülnek pl. a saját gyerekeik, illetve a gondozásukra szoruló női és FÉRFI személyeknek. Van azért nőstényállat, aki fizikálisan bántalmazza a ápolt apját, testvérét vagy férjét, de hasonló előfordul. És igen, párkapcsolaton belül is előfordul, hogy a nő pofoz, a férfi pedig nem, de ez pszichésen egy eléggé romboló tevékenység akkor is, ha maradandó fizikális károsodást nem okoz.

Csak sajnos a férfiak egymást megvetik ilyen esetben (ellenben a nők sokkal támogatóbbak egymással), a gyerekek és az idősek/ápoltak a saját jogaikért még kevésbé tudnak kiállni...

2019. okt. 24. 14:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!