Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A bántalmazott férfiaknak miért nem segít senki?
Nagyon sok olyan férfi van, akit a párja bántalmaz. Nem csak lelkileg, hanem figikailag is megüti, ha neki nem tetszik valami (azon az alapon, hogy a pasi úgysem üt vissza). Számos férfi él ilyen kapcsolatban.
Az emberek meg csak nevetnek ezen, mert viccesnek látszik, amikor egy 160 cm-es nő felpofoz egy 185 cm-es férfit. Abba nem gondolnak bele, hogy ez milyen megalázó, és hogy a verés rendszeres.
Azt irja 50-50% :Dddddd
Jot nevettem, koszi.
Egy ujabb ember, aki dobalozik a statisztikakkal, kozben a vilagat nem tudja.
A másik, a Nane-t és hasonló szervezeteket nők hozták létre nőknek. A bántalmazott férfiak is nyugodtan megtehetnek. Már ha társadalmi igény lenne rá, de nincs.
A többi meg büntető jogi kategória, ami mindenkire ugyanúgy vonatkozik. Veress látleletet és tegyél feljelentést
"Nálam legalábbis úgy volt, hogy direkt nem szóltam vissza, kerültem a veszekedést, de ő annál inkább hergelte magát csak hogy végre nekem jöhessen."
Hát ha ilyen negatív véleményed volt róla közben, hogy neked akar jönni, direkt azért hergeli magát, akkor ezzel igazából te hergeled. Mert nem értesz vele egyet abban amin kiakadt. Vagy legalábbis sokkal hozzáteszel ehhez. Ha tőled fügetlenül hergelné magát akkor nem is éreznéd magad megsértve, és akkor nem rád irányulna. És ez nem függ attól hogy férfi vagy nő. Mert hiába szereted, ha egy csomó mindenben nem értetek egyet akkor gyakran megsértődtök egymásra is. Ha sok mindenben nem értetek egyet, akkor jobb hagyni az egészet mert akkor úgysem lehet napi több órát normálisan eltölteni konfliktus nélkül-
"Hát ha ilyen negatív véleményed volt róla közben, hogy neked akar jönni, direkt azért hergeli magát, akkor ezzel igazából te hergeled."
Na ezt hívják áldozathibáztatásnak.
#16 sikerült a lehető legjobban kiforgatnod azt amit leírtam.
Vagyis nem az hogy kiforgatni, hanem beleképzelni minden lehetséges hülyeséget.
Nem ismersz, nem ismered a körülményeket, ezért ne játssz önjelölt pszichológust mert magadat csapod csak be.
Nyilván nem írtam, és nem is fogom ide leírni az egész 2 évet, hogy honnan jutottunk el idáig.
A lényeg benne van, ő rendszeresen bäsztatott szavakkal és tettekkel, még én csak tűrtem és reménykedtem hogy jobb lesz majd.
Pl. azért kezdeményezett veszekedést mert nem vettem kenyeret hazafelé a melóból, és ezért elhordott minden életképtelen szarnak.
Ha én ezek után inkább nem szóltam vissza, mert nem éreztem olyan nagy bűnnek hogy veszekedést generáljunk az ügyből akkor én lennék a hibás?
Ez csak egy példa a sok közül, szóval mondom ne akarj gyik-es pszichológus lenni, és ne akard csak azért védeni mert nő vagy.
Hiába 160 centi a csaj, ha teljes erejéből elkezd ütni ahol csak ér, nem tudsz védekezni. Nem mindig tudhatod, hogy mikor támad meg. Használhat eszközöket is.
A nem tud ártani elméletet mindenki felejtse el. És igen, a verbális gyakoribb a nőknél, de a fizikai is előfordul kisebb arányban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!