Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Gyermekkorában bántalmazott társsal együtt a párkapcsolatban?!
A bantalmazás módjatól függ. Párom anyja alkoholista volt elhanyagoltak, enni se kapott rendesen mert minden penz elment cigire meg piára.
Vele mem volt semmi gond párkapcsolatban, neki extra fontos volt a stabil biztonsagos kapcsolat, kötődés.
Nem vagyok hölgy, de pl nem mindegy, ki volt a bántalmazó, ki volt az elnyomó gyermekkorban.
Magamból indulok ki, nekem volt egy agresszív apám, illetve egy agresszív nővérem.
Na most pont erre a két embertípusra ugrok, ha 500m-en belül kerülnek hozzám.
A normál, visszahúzódó emberek állnak közel hozzám, őértük bármit megtennék. És én is ilyen lettem, valószínű okkal.
"jobb, mintha a pszichológus/pszichiáter gyógyszert írna fel"
Ezért nem mennek az emberek pszichológushoz, mert ez van elterjesztve, vagy ha megy is, eltitkolja.
A pszichológus nem ír fel gyógyszert! Ezt a tévhitet mikor törlik már az emberek magukból? A barátodnak pedig egy pszichoterápia kellett volna, amit pszichoterapeuta végzettséggel IS rendelkező pszichológus csinálja.
Mondjuk meg sem lepődök... családállítás... Azért sajnálom a barátod, hogy IGAZI segítséget nem kapott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!