Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elhízott a pasim mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elhízott a pasim mit csináljak vele? Hogy vegyem rá a fogyásra?

Figyelt kérdés

2019. okt. 16. 14:45
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
66%

Ha nem állsz ki a dolog mellett akkor olyan mintha tamogatnad!

Ne azt mondd neki h csak akkor leszel vele ha lefogy,hanem azt h akkor leszel vele ha a sportot meg a dietat betartja meg kivizsgaltatja magat h mitől van,mert sokan zabalnal meg se koverek!

Igy a szeretetedet nem attól teszed fuggove h hany kg hanem a hozzaallasatol.

2019. okt. 16. 17:25
 22/42 anonim ***** válasza:
0%
Hát ha te tényleg végignézed azt ahogy tönkreteszi magát, mert gyáva vagy őszintén elmondani neki az aggodalmad mert "jaj megbántod", akkor te ezt az embert egyáltalán nem szereted.
2019. okt. 16. 17:41
 23/42 anonim ***** válasza:
66%

Mondd el neki hogy ez zavar téged és kérd meg higy változtasson.

És ne azzal jöjjön hogy miért nem megy, hanem azzal hogy miben segítheted ebben!

2019. okt. 16. 18:15
 24/42 anonim ***** válasza:
31%
adj az elhízott pasidnak egy web kamerát és egy üveg pálinkát. Sok pénzt fog vele csinálni a youtube-n!
2019. okt. 16. 18:35
 25/42 Hamvas rétihéja ***** válasza:

Miért hízott el?

Mit szokott enni, változott ez az utóbbi időben?

Régebben szokott sportolni?

2019. okt. 16. 18:42
 26/42 A kérdező kommentje:

Nem sportol,de kemény fizikai munkát végez.

Amit eszik az változó,átlagos ételeket főzök semmi extra ,de amit vesz magának azt nem látom vagy tudom.

2019. okt. 16. 18:45
 27/42 anonim ***** válasza:
73%

Nem értem amúgy azokat, akik egyből a szakítást javasolják.

Szerintem ez még egyáltalán nem szakító ok, kis odafigyeléssel máris lemegy pár kiló. Ha pedig nagyon odafigyel, akkor megint szép alakja lesz.

2019. okt. 16. 19:33
 28/42 anonim ***** válasza:
88%
a pasid Molnár Krisztián?
2019. okt. 16. 19:36
 29/42 anonim ***** válasza:
81%

A probléma az, utolsó, hogy amíg nem történik valami drasztikus dolog (szakítás), addig esze ágában nem lesz változtatni. Ezt hívják úgy, hogy a motiváció teljes hiánya.

Mi játszódik le ilyenkor az ember fejében?

"Van egy tök jó nőm. Nem kell már a csajokat hajkurásznom, nyelnem az elutasításokat, hátradőlhetek, révbe értem. Maradjon meg a diéta meg az edzés a sok kis lúzernek, akik még odakint keresgélnek. Én már boldog vagyok, a barátnőm bármilyen formában elfogad, úgyhogy most már azt eszem és annyit, ami és amennyi jól esik."

És ez a felfogás nagyon káros. Tudom, mert én is így gondolkoztam az első kapcsolatomban, ami 5 évig tartott. Mikor kidobott, 30 kilóval voltam nehezebb. Mikor kiderült, hogy nincs visszaút, mert másik férfinél kötött ki, bepánikoltam. Rájöttem, hogy ilyen formában bizony mégegy ilyen szép és csinos barátnőm nem lesz, és lefogytam. Azóta egy kapcsolatomban sem engedem meg magamnak azt a luxust, hogy elhízzak. Nem csak azért, hogy a másikat megtiszteljem az igényességgel, hanem azért is, mert semmi garancia nincs arra, hogy az aktuális kapcsolat örökké fog tartani. Nagyon nem mindegy, hogy fitt emberként, vagy teleszart búvárruhaként kerülsz vissza a mélyvízbe.

2019. okt. 16. 19:43
 30/42 anonim ***** válasza:
Én párom is sokat hízott az elmúlt egy évben. Sajnos, amíg maga nem határozza el, hogy tesz ellene, te nem sokat tudsz tenni helyette. Egyedül annyit tehetsz hogy egészségesebben főzöl. De az meg nem sokat ér ha mellette összeeszik mindent, mint az enyém. Túlságosan szereti a gyorskaját.
2019. okt. 16. 19:53
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!