Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elhízott férfiak, az sem ösztönöz titeket a fogyásra, hogy a hájrétegtől egyre kisebb a farkatok és nehezebb hozzátok odaférni?
Figyelt kérdés
Személyes tapasztalat, hogy hasra annyira el volt hízva a pasi, hogy ""bikini hája" lett. Lábra nem is volt nagyon kövér, inkább felsőtestre és a farka körül. Ha lenyomtam a háját, akkor lehetett érezni a farkát, hogy folytatódna, min 5-7cm háj nőtt rá a farkára, így alig volt kb 10cm. Hogy lehet ennyire elhízni?2015. dec. 4. 00:42
1/7 anonim válasza:
Úgy, hogy szarik az életére. Kiegyensúlyozatlan, boldogtalan, nyomorult az élete. Nincs motivációja, hiszen a csajoktól mindig csak a visszautasítást kapják, kivéve, ha nem fizet értük.
2/7 anonim válasza:
Amúgy ez igaz, akiknek nagy a pocka, azoknak tényleg kisebb szokott lenni a monya! :)
3/7 anonim válasza:
Na hadd cáfoljak rá a sok hülyeségre. Elhízott vagyok de minek szépíteni, mondjuk ki röviden: kövér! :)
És nem kisebb. Valóban a szeméremdombra is rakódik zsírpárna, de ez a méretből még látványra sem vesz el.
Kiegyensúlyozatlan, és boldogtalan sem vagyok. Amióta megtörtént az első gimi végén, 4 hónapnál hosszabb ideig nem kellett puncit nélkülöznöm, és sosem kellett prostihoz mennem. Feleségem van már 5 éve, az ágyban minden rendben van.
35/F
4/7 A kérdező kommentje:
Nem mindenki ugyanúgy hízik el, de van aki köré egy zsírpárnát növeszt és cm-ekkel kisebb lesz.
2015. dec. 4. 11:40
5/7 anonim válasza:
Miért aggódjak valami olyan dolog miatt, amit más úgysem fog használni?
22/F
6/7 anonim válasza:
Ja, azt lehagytam, hogy 100,6 kiló vagyok.
22/F
7/7 anonim válasza:
Mindig is vékony voltam mégse akar egy csaj se odaférni a farkamhoz.
25f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!