Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok nektek mennyire szűk a...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok nektek mennyire szűk a puncitok? Inkább a kisebb pénisz izgat ilyenkor titeket?

Figyelt kérdés
2015. nov. 8. 19:47
 1/9 anonim ***** válasza:
35%
Szegény flótás.
2015. nov. 8. 19:54
 2/9 anonim ***** válasza:
0%
Annyira bem szűk.A kicsi abszolúlt nem izgat. Inkább legyen nagy és kemény.
2015. nov. 8. 19:58
 3/9 anonim ***** válasza:
Nekem nagyon szűk pedig nem vagyok szűz. Nekem jó a kicsi is, mert nem olyan érzés, mint a gyufaszál a vödörben, azzal se.:)
2015. nov. 8. 20:27
 4/9 anonim ***** válasza:
80%
na, előző, akkor indul a kisfarkúak priviáradata...
2015. nov. 8. 20:30
 5/9 anonim ***** válasza:

Ennyire:

- Szeretnem majd kiprobalni veled az analt.

- Biztos vagy benne?

- Igen, miert?

- Hat... mert a puncid is olyan szuk.

😂😊😂

Gondolom ha nem akarja a popsimat a puncim is eleg szuk neki.

Amugy az elejen mindig feszit. De ez meg az isteni fajdalom. Utana szetfolyok es mar csuszok mindenfele, de ha nincs idom benedvesedni akkor feszit szet a farka ahogy lassan beleulok. Szokta mondani h alljak meg, ha faj, de Imadom! ❤️😍😜

2015. nov. 8. 22:29
 6/9 anonim ***** válasza:

nekem fogalmam sincs, nem is ertem par lany hogyan hatarozza meg hogy "az enyem nagyon szuk".

Persze rendes allapotban minden faj meg a tampon is. szex kozben nekem valtozo hogy szuknek erzem magam vagy nem. fugg attol hogy a baratomnak mennyire kemeny. vagy hogy mennyire vagyok benedvesedve. vagy hogy milyen pozban csinaljuk. ereztem mar annyira szuknek magam hogy rendesen fajt, annyira feszitett mikor betette, de neha erzem magam olyan tagnak is, hogy alig ereztem hogy bennem van e vagy nincs. Ja es ugye az is kozrejatszik hogy akcio kozben mennyi levego megy bele veletlenul a vaginaba, mert az is tagit. na meg volt olyan hogy egy perc alatt elment bennem a baratom, es volt hogy fel ora alatt. szoval fogalmam sincs en mennyire vagyok szuk. de ha megmondjak az ilyen" nagyon szuk "lanyok hogy ok mivel merik akkor en is szivesen lemerem.

2015. nov. 9. 00:41
 7/9 anonim ***** válasza:
Nem matattam még más csaj puncijában, úgyhogy fogalmam sincs. De inkább a kisebb péniszt szeretem. Volt barátom, akinek nagyon vastag volt, vele kifejezetten fájni tudott a szex. Akármennyire is felizgatott, mikor be kellett rakni, mindig ott volt a kellemetlen érzés.
2015. nov. 9. 00:59
 8/9 anonim ***** válasza:

5. vagyok. 6-ost osztom.

Nekem csak mondtak paran, ezzel merem, ennyi.

Amugy durvan hangzik, de vagy 6-7 eves korom ota "intimtornazom" ami inkabb csak azert alakult igy, mert a padban tilos volt mozogni, hat belulrol mozgattam magam. Igy eleg erosen ossze tudom szoritani a huvelyizmaimat, ezt ujjal probaltam mar.

De amugy igaz, hogy ahogy egyre jobban belelendulunk tagabb

leszek, a noi test direkt igy van kitalalva. Na ilyenkor parat raszoritok a pasim farkara es maris jobban erez odabenn. ️

A csucshoz kozeledve meg ugyis luktetek belul.

2015. nov. 9. 05:53
 9/9 anonim ***** válasza:
Nekem nem olyan szűk, 3ujjal szoktam masztizni és az átlag méretet annyira nem élvezem:/
2015. nov. 9. 12:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!