Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nagyon elhízott a pasim mit...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nagyon elhízott a pasim mit csináljak vele? Hogy vegyem rá a fogyásra?

Figyelt kérdés

2019. okt. 16. 14:45
1 2 3 4 5
 11/42 A kérdező kommentje:
Elutasítást és szex megvonását nem akarom ,én szeretem őt csak ez a dolog zavar kicsit.Mikor ducibb lett Mèg tetszett is de már nem az egészséges keretek között van.
2019. okt. 16. 15:26
 12/42 anonim ***** válasza:
65%
Hagyd ott, és ne fogadd vissza, ha könyörög. Amikor majd mást kell keresni, egyből rájön, hogy így a kutyának sem kell, és villámgyorsan fogyókúrába kezd. Ha már lement 10 kiló, keresd meg, és fogadd vissza. Egy életre megtanulja, hogy nem igénytelenedünk el egy kapcsolatban. A másikkal szemben óriási tiszteletlenség a "megszereztem, már nem kell adnom magamra" hozzáállás.
2019. okt. 16. 15:30
 13/42 anonim ***** válasza:
87%
Mondd meg neki hogy ha kicsit odafigyel, 3-4 hónap alatt tökéletes lehetne neked, mert nagyon tetszett neked kicsit ducin, de már aggódsz is az egészsége miatt.
2019. okt. 16. 15:30
 14/42 anonim ***** válasza:
80%
Hány éves? Ha felnőtt létére annyi igénye nincs erre, hogy ne veszélyeztesse a saját egészségét, sehogy nem veszed rá.
2019. okt. 16. 15:58
 15/42 Hamvas rétihéja ***** válasza:
100%
Ő is tudja, hogy dagadt, csak nem akarja elfogadni. Szóval nyugodtan szólj neki...
2019. okt. 16. 16:10
 16/42 anonim válasza:
87%
Ne haragudj, de ha ennyire nem akarod megbántani, és bárki bármit mond, nem hallgatsz ránk, akkor miért kérdezel? Tudod sokszor ha az ember őszinte az sokat számíthat... Még ha fáj is.
2019. okt. 16. 16:24
 17/42 A kérdező kommentje:

Igazatok van de ha valakit szeretünk nem akarjuk bántani szerintem...

Ő is tudja és érzi,hogy ez nemjó csak valamiért nem érdekli.

2019. okt. 16. 16:32
 18/42 anonim ***** válasza:
61%
Tegyél egy tükröt a hűtő ajtajára, az sztem egy korrekt célzás lenne.
2019. okt. 16. 17:08
 19/42 anonim ***** válasza:
42%

Kérdező mert igénytelen a palid sajnos.

Nem tud értékelni,majd akkor fog ha kivágod és a hamvas finom nő után egy dagadékkal kell beérje az ilyen nem tanul másból sajnos.

Ha őt nem érdekli téged miért érdekelne a lelki világa.

Akit szeretek tisztelem azzal,hogy tiptop formám hozom napról napra.

2019. okt. 16. 17:08
 20/42 A kérdező kommentje:
Itt elmennek a kommentek màs irányba,nem a tip topság a lényeg hanem,hogy ez már kórosan sok túlsúly szerintem.
2019. okt. 16. 17:11
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!