Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok? Mit tegyek?
45 éves ferjes asszony vagyok.
Együtt vagyunk már 10 éve.
Gyermek nincs.
Viszont bele szerettem egy másik férfiba is.
Hárman "barátság van köztünk.
Mindkettőjüket nagyon szeretem.
Viszont már férjemnek is feltűnt, hogy sokat beszélek róla.
Nagyon nehéz.
Mert ezzel a férfival ritkán tudok találkozni.
Ha nem hallok felőle szomorú vagyok.
Nagyon hiányzik.
Viszont ferjemtol elvalni nem akarok.
Van amikor magamba folytom, ezeket mivel ferjemnek nem panaszkodhatok, hogy egy másik férfi nekem mennyire hiányzik.
Sokszor mondom a férfinak is, hogy hiányzik, de egyre ritkábban tudunk kettesben lenni.
De egyikojuket sem szeretném elveszíteni, mert szeretem mindkettőjüket.
Mit tegyek?
Szakadj ketté!
Mégis milyen tanácsot lehet adni annak aki két férfit szeret és egyikről sem akar lemondani? Te is tudod, hogy lehetelen mindkettővel lenni.
A másik férfi van hogy már nem is keres egész nap.
Én írok rá
Döntsd el melyik a fontosabb, egy múló, könnyen jött (lehet könnyen is megy) érzelem amely nem biztos hogy stabil, lehet fél-1 év múlva vége, vagy a stabilitás, az az ember aki egy évtizede melletted van?
Merlegelj hogy megéri-e felrúgni a jelenlegi jót(? Nem írad) a bizonytalan ismeretlenért. Ami egy darabig tűnhet izgalmasnak aztán ott is beállnak a szürke hétköznapok.
Ennek fényében merlegelj és dönts.
Ha a masik férfi jobban érdekel válj el mert így korrekt. Ha nem elég fontos maradj a férjeddel és többé ne találkozz a másikkal.
Ahogy a #8-as mondja, a házasságod inkább már csak a megszokás tartja össze mint az igazi érzések. Ez sajnos már zátonyra futott.
Kicsit játssz el a gondolattal... ha a másik ffi hirtelen azt mondaná kössétek össze az életeteket akkor mit tennél? Válnál... namármost ilyen másik ffi ha nem is a mostani szeretőd de majd lesz másik, ugyanoda fogsz kilyukadni.
En csodalkozom, hogy ennyi idosen meg egyaltalan felmerulnek ilyen kerdesek, hogy mit tegyel? Az mas kerdes, hogy erkolcsileg mennyire megkerdojelezheto, amit csinalsz, de az, hogy eszkoztelenul allsz szemben egy problemaval, amit sajat magadnak koszonhetsz az egy olyan szint, amit en sosem szeretnek megelni. Igazabol nem valo neked a parkapcsolat, ennyire nincs kitartas es tisztelet benned a masik irant. Onmagad is becsapod es tudatossagnak a szikrajat sem mutatod.
En azt gondolnam, hogy a kapcsolatodat kene apolnod, de az ilyen rozsaszin kodos baromsagokkal nem lehet vitatkozni, hogy szerelmes vagyok meg ilyenek. Ha nem akarsz tudatosan elni nem kell, csak akkor viseld el a kovetkezmenyeit. Azt ugye tudod, hogy nem tul felnottes a viselkedesed?
43F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!