Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
24 éves lány vagyok es az a kerdesem ti mit tanacsoltok? Volt egy parom aki nagyon szeretet 3 eve ismerm kb de 3 honap utasn szetmentunk mert megcsinaltam a hulyesegem es ekozbe nekem lett egy parom akivell 2 evig voltam
,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,
tessék, ennyi talán elég lesz, legalább is olvashatóbb lesz tőle...
A gyerek apjával ez nem szerelem, hanem ragaszkodás, mert tönkretett. Egyedül is lennék, de vele nem.
Tehetséges vagy! Nem is kicsit! Vár rád egy tökéletes Mónika show karrier, ott szoktak ilyen sztorik lenni, hasonlóan szépen előadva.
Ahogy elnézem, a kulturális háttered is megvan.
Ne habozz, sztár lehetsz!
Most komolyan....én ezt nem értem?
Most komolyan ennyire retardáltak az emberek? Ahogy látom a szüleidnek sem lehet több esze mint neked.
Miért kell ilyen hülyének lenni? Miért nem lehet gondolkodni? Nincs még elég kretén fogyatékos retardált a Földön? Még több kell?
istenem szegény gyerek...
Neked kell eldöntened, hogy kivel akarsz együttélni, kire tudod rábizni a gyerekedet is? Ezt még egy orvos sem tudja megmondani neked, helyetted.
(Irsz ahogyan irsz, nem ez a legnagyobb baj veled.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!