Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van még valaki rajtam kivűl...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van még valaki rajtam kivűl ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Évek óta együtt vagytok, szeretitek egymást, de mégsem vagytok együtt boldogok mert szinte mindenben ellenkeztek? Nem szakítasz vele mert nincs hozzá erőd/bátorságod, hisz tudod hogy "belehalnál" ha nem kelnél mellette mindennap, ha nem tudnád megosztani vele többé az életed?

Egy nagyon gyenge lelkű, sokszor depressziós 20 éves lány vagyok.

Kb másfél hónapja érzem hogy nem tudok tovább így élni mégsincs bátorságom megtenni egy ekkora lépést. Mi a megoldás? Van jövőnk?

2018. márc. 28. 10:07
 1/5 anonim ***** válasza:
100%

Nincs jövőtök.

Még nem szar eléggé, majd ha az lesz akkor elhagyod

2018. márc. 28. 10:24
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Túl fiatal vagy. Logikus hogy nem az első tiniként megismert férfi lesz életed párja akivel együtt haltok meg. Ez még akkor is igaz lenne, ha minden tökéletes lenne most, de nálatok még ez sem igaz, mert ahogy írtad különböztök. Előbb-utóbb ki fog üresedni a kapcsolat az ellentétekből fakadóan. Ha azt érzed nem passzoltok, akkor minek erőlteted? Belehalnál? Ugyan már, fogsz még sokszor pofára esni, ezt csak azért gondolod írt mert talán ez lesz az első ilyen. Akkor mi történne, ha olyan emberrel kéne szakítani, akivel megegyeztek? Na az a kemény, nem ez. Attól mert megszoktad és kapaszkodsz, attól még az a kapcsolat lehet sz.r. Nem biztos hogy a másik hiányozna, néha csak a megszokás hiányzik. Na meg sokan abba a tudatban élnek, hogy nem lesz jobb. Szerintem már az is jobb, ha nem vagy rossz kapcsolatban, ha még új párt is találsz az csak hab a tortán.
2018. márc. 28. 10:33
 3/5 anonim ***** válasza:
100%

Ha szereted, és mellette nem vagy boldog, akkor senki mellett se leszel az, mert egy kapcsolat nem nyújthat boldogságot. A boldogság az belőled fakad, nem a kapcsolatból vagy a másik félből. Benned van a hiba. Te nem vagy képes elfogadni a másikat, és ezáltal te vagy a saját boldogságod akadálya. A te döntésed minden. Az is, hogy boldog vagy e vagy sem. Régen nem azért voltak együtt az emberek élethosszig, mert annyira hasonlítottak és nem voltak problémáik, hanem mert képesek voltak elfogadni egymást, képesek voltak megengedőek lenni a másikkal. Akkor is kitartottak és szerették a másikat, ha nem is hasonlítottak annyira.

Ez csak hozzáállás kérdése. Te is képes lennél máshogy látni ezt a helyzetet.

2018. márc. 28. 10:34
 4/5 anonim ***** válasza:
Voltam ilyen helyzetben, végül ő szakított, de én is megtettem volna idővel, csak én egy kicsit türelmesebb voltam. Csak azt tudom tanácsolni, hogy szedd össze a bátorságod és szakíts. Egy ideig tényleg nagyon rossz lesz az egyedüllét, a szerelmed hiánya, de utána, amikor egy kicsit túl leszel rajta érezni fogod, hogy megérte. Nagyon sok stressz egy ilyen kapcsolat, ahol semmiben nem értetek egyet, a legapróbb dologból is veszekedés van és az önbizalmat is elég rendesen rombolja. Egyedül érezni fogod, hogy megnyugszol, élhetsz a hobbijaidnak, szerezhetsz új barátokat vagy több időt tölthetsz a régiekkel, fejlesztheted saját magad testileg-lelkileg, hogy a legjobb formában legyél. Én sem vagyok a híve annak, hogy az első probléma után szakítsunk ész nélkül, de senki nem érdemli meg, hogy lelkileg tönkremenj miatta egy kapcsolatban.
2018. márc. 28. 11:12
 5/5 anonim ***** válasza:
Nyilván hallottad már a "se veled, se nélküled" kifejezést Ezexerint Van még valaki rajtad kivűl ilyen helyzetben. :-))
2018. márc. 30. 15:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!