Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van még rajtam kívül valaki ilyen helyzetben? - lent -
Amióta barátom van(egy éve)nincsenek olyan nagyon jó barátnőim.Azelőtt volt kettő,három is,akikkel tényleg mindig együtt voltam.Most viszont egy valaki van,akit barátnőmnek nevezhetek,de őt sem igazán. Nincsenek programjaink,iskolában együtt vagyunk,néha elmegyünk egymáshoz beszélgetni,beszélgetünk telefonon és ennyi.Igazából azt érzem,hogy a barátom a legfontosabb,mert vele tényleg mindent meg tudok beszélni és bármit elmondhatok neki.Sokszor azt érzem,hogy nincs is szükségem olyan barátnőre,aki tényleg nagyon fontos lenne számomra. Ez normális?
(Amióta együtt vagyunk,már neki sincs legjobb barátja.Azelőtt volt,mert állandóan együtt voltak,mindent együtt csináltak.Most viszont,amikor ideje van velem van és így kimaradnak a közös szórakozások.)
Még csak 16 évesek vagyunk mindketten.
Velem is ez volt. Akkor amikor volt barátom, hiába akartam a barátnőimmel ugyanannyit beszélni/találkozni, lekoptattak magukról. aztán szakítás után megint odajöttek hozzám.
az viszont hogy nincs is igényetek barátokra...hiba, mert ha még nem is most, de előbb utóbb besokalltok attól hogy csak egymásnak vagytok és pont, senki más. előbb utóbb jön a haverozás meg a szabadságvágy..
Velem is ez volt.Igazából én akkor is a barátnőimnek tekintettem őket és tudtam hogy számíthatok rájuk és ott vagyunk egymásnak,csak sajnos picit háttérbe szorultak és nem kerestem annyit őket,mert a barátom volt a legfontosabb és ő volt a legjobb barátom és én is neki.Aztán szakítottunk. Így utólag rájöttem,hogy nem szabad elhanyagolni a barátainkat soha..Mert ők mindig ott lesznek velem.
17L
Szerintem nem szabad elhanyagolni a barátságokat akkor sem, ha az embernek van párkapcsolata.
Én magam is fél éve élek boldog párkapcsolatban, és nagyon jó barátomnak is tekintem a Kedvesemet, de mellette ugyanúgy megvannak a közeli barátaim, az a két barátnőm, és a többi cimborám, akikkel szoktam időt együtt tölteni, beszélgetni, tanácsokat kérni és adni, etc.
Van olyan barátnőm, aki mindig hanyagol, ha pasija van, aztán mindig előkerülök, ha vége lesz a dolognak... Ez pedig nagyon rosszul esik tőle a mai napig.
Én tudatosan igyekszem figyelni arra, hogy akkor se hagyjam cserben a barátaimat, amikor a lelkem egy fiúnál van.
Szóval szerintem legyenek barátaid!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!