Kezdőoldal » Egyéb kérdések » Önismereti kérdések » Van még rajtam kívül valaki...

Van még rajtam kívül valaki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

Amióta barátom van(egy éve)nincsenek olyan nagyon jó barátnőim.Azelőtt volt kettő,három is,akikkel tényleg mindig együtt voltam.Most viszont egy valaki van,akit barátnőmnek nevezhetek,de őt sem igazán. Nincsenek programjaink,iskolában együtt vagyunk,néha elmegyünk egymáshoz beszélgetni,beszélgetünk telefonon és ennyi.Igazából azt érzem,hogy a barátom a legfontosabb,mert vele tényleg mindent meg tudok beszélni és bármit elmondhatok neki.Sokszor azt érzem,hogy nincs is szükségem olyan barátnőre,aki tényleg nagyon fontos lenne számomra. Ez normális?

(Amióta együtt vagyunk,már neki sincs legjobb barátja.Azelőtt volt,mert állandóan együtt voltak,mindent együtt csináltak.Most viszont,amikor ideje van velem van és így kimaradnak a közös szórakozások.)

Még csak 16 évesek vagyunk mindketten.

2012. szept. 29. 13:43
 1/3 anonim ***** válasza:
Normális.Szerintem gyakran előfordul,hogy jön egy új szerelem,és úgy érzed,hogy ő megadja neked azt is,amit egy barátnő tudna.De így ez év után nagyon jó,hogy még mindig a barátodnak is tudod tekinteni,nem csak a szerelmednek.Szerintem örülj neki,ez nem mindennapos!:)
2012. szept. 30. 12:14
 2/3 anonim ***** válasza:

Ez egyáltalán nem normális. Azért nincsenek barátaitok, mert a kapcsolat elején lexartatok mindenkit. Gyakori az ilyen. Ahogy egy pár összejön, dobnak mindenkit a kukába, oszt szakításkor depressziósan bőgnek, hogy már senki sincsen mellettük.

Elhiszem, hogy a barátod a legfontosabb, de azért kell egy barát akire mindig számíthatsz. Neked is jól fogna egy csajos est, neki egy fiús, a haverokkal hülyülve. Mondjuk számomra egy normális családnak (majd ha megházasodtok) vannak barátjaik, akikkel még közös programokat szerveznek. De ez csak az én elképzelésem.

2012. szept. 30. 16:29
 3/3 anonim ***** válasza:

de, ez normális, manapság mindenki ezt csinálja.

az más kérdés hogy egyesek szerint talán nem így kéne lennie. bár ez attól is függ hogy csak stratégiai okokból tartasz barátokat vagy valóban érzelmek is kötnek hozzájuk.

mindenesetre az ilyen események elgodnolkodtatók, mennyit is érnek vajon a kapcsolatok, és miért alakítja ki őket az ember...

2012. okt. 3. 14:19

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!