Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtam kívül van még vki...

Rajtam kívül van még vki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A problémám a következő lenne, olyan okból kifolyólag nincs bnőm h a panelt ellepték a csótányok

Olyan szinten h mikor alszok issza a nyálam a rovar, mikor eszek előjön 1-2

Nagyon kínos, egyszerűen ide nemjöhet családon kívül senki mert leégés az egész

A csótányírtást ne is említsétek mert próbáltuk lóf*szt se segített

Felettünk lakik egy ingyenélő "család" akik csak azért vannak még itt mert a közösképviselő nem teheti ki őket

Hallottatok már ilyet? mi az hogy az ember tiszta fertőben él jóformán, hol ott szép környezetben lakunk az utcák is kimondottan rendezettek mégis ezek miatt keserves a lét.

Néha olyan jó lenne a nemlétező lánnyal feljönni összebújni, puszilgatni de ezek csak álmok maradnak mert tudom h előbb mászna rá a csótány mint Én...

Olvasgattam hogy túlélték a csótányok az atomtámadást is, nagyon elvagyok keseredve maguktól innen sose mennek el :(

18/F

2011. febr. 28. 21:37
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
100%
köjálnál kell feljelentést tenni,akkor ők megcsinálják az irtást és kifizettetik velük utólag.
2011. febr. 28. 21:40
 2/21 anonim ***** válasza:
100%

"..előbb mászna rá a csótány mint Én..."

Azért ezen eldobtam az agyam..xD

Bocsi, tudom hogy ez nem egy vidám téma. Ha tényleg a felső szomszéd a hibás, nem tudjátok rájuk küldeni a közegészségügyet? Szerintem lenne néhány szavuk a történethez..

A csótányokat ki lehet irtani, de a fészket fel kell számolni! Ha csak pár darab túléli, egy hét múlva már megint tele van a ház..:S

2011. febr. 28. 21:42
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Az irtást előbb a családdal kéne kezdeni. Próbáld felvenni a kapcsolatot az ANTSZ-szel. Ha a családdal végeztetek, jöhetnek a csótányok.
2011. febr. 28. 21:42
 4/21 A kérdező kommentje:

Itt az a nagy helyzet hogy életük nincs, nem hogy pénzük

Évek óta nem fizetnek pl villanyt és mégis hajnalok hajnalán még bömböl a TV

2011. febr. 28. 21:43
 5/21 anonim ***** válasza:
mindenképp lépj valamit.
2011. febr. 28. 21:43
 6/21 anonim ***** válasza:
100%
Az ő pénzük nem a te gondod, feljelented őket, akkor a közegészségügyiek jóformán le fogják szarni mennyi pénzük van! Ez nem mehet így tovább!
2011. febr. 28. 21:44
 7/21 anonim ***** válasza:
93%

voltam,de megoldottuk

minden szellzőt,apró nyilást,minden apró milimétert befedtünk,beragasztóztunk,a levegő se jön be csak az ablakon

a minde alatt az utolsó radiátor cső környéktől,a mosogató csövéig,a szellőzők,minden

és az én édes,imádnivaló párom segitett kiirtani őket

felső szomszédra meg ráhivtam az antsz-t,meg a közös képveselőt

2011. febr. 28. 21:45
 8/21 anonim ***** válasza:
100%
Ez szörnyű!!!Én életemben nem is láttam még csótányt,nálatok meg a házban vannak!Mindenképp fordulj a hatóságokhoz!!Itt lépni kell!
2011. febr. 28. 21:46
 9/21 A kérdező kommentje:

El sem hiszem, hogy ekkora nyomás alatt vagyok hogy hatóság is kell ide

Annyit tudok hogy a földszinten is van 1 fiatal család 2gyerekkel 16 és 18 évesek a srácok

Hát ők is ugyanígy vannak mint én, ők se engednek be senkit a házukba

Beszélgettem az apjukkal, elmondta hogy fürödni nem tudott nyugodtan mert a párára jöttek elő a rovarok..

2011. febr. 28. 21:50
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
Ne foglalkozz azzal, hogy van-e pénzük. Gyűjts magad köré még pár lakót és lépjetek együtt. Gondolom senkinek sem jó így... Elmentek együtt sokan a közös képviselőhöz, hogy csináljon valamit, hátha a tömeg hatással van rá. Ha nincs, akkor jöhet az összes hatóság, amit itt felsoroltak.
2011. febr. 28. 21:50
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!