Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtam kívül van még vki...

Rajtam kívül van még vki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A problémám a következő lenne, olyan okból kifolyólag nincs bnőm h a panelt ellepték a csótányok

Olyan szinten h mikor alszok issza a nyálam a rovar, mikor eszek előjön 1-2

Nagyon kínos, egyszerűen ide nemjöhet családon kívül senki mert leégés az egész

A csótányírtást ne is említsétek mert próbáltuk lóf*szt se segített

Felettünk lakik egy ingyenélő "család" akik csak azért vannak még itt mert a közösképviselő nem teheti ki őket

Hallottatok már ilyet? mi az hogy az ember tiszta fertőben él jóformán, hol ott szép környezetben lakunk az utcák is kimondottan rendezettek mégis ezek miatt keserves a lét.

Néha olyan jó lenne a nemlétező lánnyal feljönni összebújni, puszilgatni de ezek csak álmok maradnak mert tudom h előbb mászna rá a csótány mint Én...

Olvasgattam hogy túlélték a csótányok az atomtámadást is, nagyon elvagyok keseredve maguktól innen sose mennek el :(

18/F

2011. febr. 28. 21:37
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:
89%
Szia! Megosztom veled a tapasztalataim, hogy jobban megismerd az ellenséged. Én csótányokat szaporítok, 3 fajtát, és ezzel kereskedem (pók és hüllőeleségnek). Rengetegen vannak nálam, és elég régóta, szóval volt időm kifigyelni őket. Olyan 22 fok alatt elég lassú a szaporodása bármelyik fajnak, nem azt mondom, hogy nincs, de elég lassú. Igaz az, hogy mindenhez alkalmazkodik. De ami neked rossz hír, hogy 25 fok felett beindulnak. Első körben tehát azt tanácsolnám, hogy vegyetek fel inkább 3 pulóvert, de 4-5 napra fagyasszátok le a lakást, legyen állandóan nyitva az ablak, így nem is lesznek olyan aktívak, könnyebb levadászni őket. Egy csótány átlagosan fél évig él. Másik az étel, szinte bármit megesznek, a papírtól kezdve mindenbe belerágnak. Éjjel aktívak, szóval bármilyen előlhagyott morzsa, stb megfelel nekik. Ez a második tipp, a 100%os takarítás, mindent felporszívózni, szekrényből kidobni a papírdobozos ételt (zabpehely akármit), mindent a hűtőbe amit lehet, oda úgyse mennek utána. Na már minimalizáltad a szaporodási gyorsaságukat, most megfosztottad őket a könnyen szerzett ételtől. Jöhet, amit többiek is tanácsoltak, minden kis repedést a falon beglettelni, lukakat betömni. A fészek legvalószínűbb, hogy a fürdőszoba közelében van, ott nagy a páratartalom és a meleg, ez a kedvencük. Hordjatok ki onnan mindent, és lukakat szintén betömni! A vízóra szekrény ott van nektek? Arra gyanakszom, h ott tanyáznak. Keress olyan 2 cm hosszú fehér v barna kis hengert, az a kokon, abból kelnek ki. Gumikesztyűben egyszerűen húzd le őket a wc-n. Ezek után hívhatod a csótányírtókat, kevés dolguk lesz, de ez teheti fel a pontot az i-re.
2011. márc. 1. 08:15
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!