Ki fog tesztelni pénteken rajtam kívül (aug.20. )? Rám férne egy kis "támogatás"a hasonló helyzetben lévőktől.
én is akkor fogok, ha addig nem jön meg.
Bár kezd megjön érzésem lenni, de közben pedig egy kicsit krémes a folyásom...
szia!
én is gondolkodom, hogy tesztelek 20-án..
nekem ez a ciklusom egy kicsit félrevezető volt, mert először 7-ére gondoltam a pémet, majd 9-10-én újra tojcis volt a folyásom, szóval max.24-ig meg kéne jönnie..
nagyon nem várom..sajnos volt egy vetélésem júni elején, így tényleg a legszebb ajándék lenne 20-ára egy + teszt!
drukkoljunk egymásnak!
ti éreztek valamit?
én csak sűrűn járok pisilni, meg estére puffadok. semmi más..nekem is krémes a folyásom, de nem sok!
ne haragudj, hogy írok Neked, mert én nem most fogok tesztelni, viszont sok a hasonlóság!
Én is két hónapja hagytam abba a gyógyszert, mielőtt teherbe estem volna, vagy még annyi sem, ha jól belegondolok.
És nekem meg jún. 11-én volt az utolsó mensim, tehát pont egy hónappal előtted volt, hogy ugyanezek a dolgok történtek velem :).
És én teszteltem júl.8-án és 10-én negatívat, de 12-én már pozitív volt. Tudni kell a dologhoz, hogy a megtermékenyítés jún.28-án történt. Tehát adj hozzá mindenhez egy hónapot, és így latolgasd a lehetőségeidet! :) Szurkolok Neked! 9 heteske
sziasztok!
huu csatlakozom én is hozzátok csajok én mára nem várom de nagyon nem!eddig nincs is jele hál istennek!ha addig nem jön meg én is csatlakozom a pénteki teszteléshez!mindeninek drukkolok ezerrel!
Sziasztok. Csatlakozom hozzátok. Tegnapra nem vártam, és eddig még nem jött meg. Mellfeszülés, has görcs van.
Drukkolok nektek:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!