Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Rajtam kívül van még vki...

Rajtam kívül van még vki ilyen helyzetben?

Figyelt kérdés

A problémám a következő lenne, olyan okból kifolyólag nincs bnőm h a panelt ellepték a csótányok

Olyan szinten h mikor alszok issza a nyálam a rovar, mikor eszek előjön 1-2

Nagyon kínos, egyszerűen ide nemjöhet családon kívül senki mert leégés az egész

A csótányírtást ne is említsétek mert próbáltuk lóf*szt se segített

Felettünk lakik egy ingyenélő "család" akik csak azért vannak még itt mert a közösképviselő nem teheti ki őket

Hallottatok már ilyet? mi az hogy az ember tiszta fertőben él jóformán, hol ott szép környezetben lakunk az utcák is kimondottan rendezettek mégis ezek miatt keserves a lét.

Néha olyan jó lenne a nemlétező lánnyal feljönni összebújni, puszilgatni de ezek csak álmok maradnak mert tudom h előbb mászna rá a csótány mint Én...

Olvasgattam hogy túlélték a csótányok az atomtámadást is, nagyon elvagyok keseredve maguktól innen sose mennek el :(

18/F

2011. febr. 28. 21:37
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%
Kenyér+bórkősav. Valahogy ki kell főzni és befőttes üveg fedelében kirakni minél több helyre. Jobb, mint a csótáányírtás, mert folyamatosan eszik, és döglenek. Olcsó, és folyamatos megoldás, látványosan csökken a számuk (anyámnál használtuk régebben). Nézz utána a neten.
2011. febr. 28. 21:51
 12/21 anonim ***** válasza:
Fel kell jelenteni őket az ÁNTSZ-nél. Ez nemcsak kényelmi kérdés, de járványügyi is.
2011. febr. 28. 21:56
 13/21 anonim ***** válasza:

Hát ez nem semmi. Nem a Havannán laksz? ...

Amúgy szerintem is a közegészségügyiekhez kellene beszólni.

Valamennyire hasonló helyzetben vagyunk mi is, azzal a különbséggel, hogy mi kertes házban lakunk, és nálunk patkány van. Illetve a szomszédban, és hozzánk fészkeltek be a garázsba. Szóltunk érte, hogy valamit kellene csinálni, erre ő beismerte hogy ő annyit szokott csinálni, hogy átzavarja hozzánk: vagy valami gázzal, vagy csak zörgéssel. De attól még van neki az ólban alma, dió, búza. Azt mondta vigyorogva, hogy "már ezek a kis bestiák megettek vagy 2 kiló diót, majd lehet ki is fogom dobni az összeset". Ideje lenne nyár óta...

Annyit mondott a szomszéd, hogy "Bízzuk a Jóistenre" és majd megoldódik reméljük.

Tiszta vicc, hogy nem képes semmit sem csinálni...Szerintem direkt bosszantani akar minket.

2011. febr. 28. 22:01
 14/21 anonim ***** válasza:
Nem akarok sztereotíp lenni de esetleg nem etnikumhoz tartozó betelepített család lakik fölöttetek?
2011. febr. 28. 22:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Valóban az a legjobb megoldás, ha minden egyes apró rést leszigeteltek belülről a lakásban. Ha ugyanis nem nálatok van a csótányok "fészke", akkor irthatjátok őket egyesével, de jönni fognak újat. A szomszédot, persze, fel kell jelenteni, de akkor se biztos, hogy könnyű lesz felszámolni a csótánykolóniát.
2011. febr. 28. 22:15
 16/21 anonim ***** válasza:

Nem akarok ismételni de igazuk van az előzőeknek:

ANTSZ, ANTSZ, ANTSZ GŐZERŐVEL MINÉL HAMARÁBB.

Pláne ha kisgyerekek is vannak a házban arra nagyon berágnak a hatóságok. Legjobb lenne ha a közös képviselő szólna nekik vagy egy levél amit az összes lakó aláír.

A zajra meg ki lehet hívni a rendőröket mert ez rendzavarás. Nálam is volt ilyen. Én csak lazán felemeltem a telefont és amikor huszadjára jöttek ki a zsaruk, ők is kiosztották a zajongókat, hogy folyton miattuk kell kijönni, ha a telefonálónak egyszer eldurran az agya és pert indít, ezeknek a kiszállásoknak nyoma van jelentések formályában és egy ilyen per sokba fog nekik fájni. Na nem sokkal utánna elhurcolkodtak.

Sok szerencsét.

2011. febr. 28. 22:22
 17/21 A kérdező kommentje:
Miskolcon lakom az Árpád út-i soroknál, Meglepő módon nem cigányok, inkább elkorcsosodott magyarok akik elzüllöttek miután repültek a munkahelyükről és most ingyen élnek
2011. febr. 28. 22:27
 18/21 anonim ***** válasza:

Borzasztó. Nálunk egy olyan technikával irtják a csótányokat, hogy egy kis fecskendőből pici apró pöttyöket raknak ki, ami odavonzza őket, megeszik, és meghalnak.

Nincs ragacsos padló, sem bűzős csótányirtó szag. Nálunk is hemzsegtek a csótányok, de most már egy sincs. Tényleg egyetlen egy sincs. Kérdezzétek meg a rovarirtókat.

Kb. 1500 Ft

2011. febr. 28. 22:38
 19/21 anonim ***** válasza:

Sajnos azt kell mondanom, hogy ez majdnem minden panel átka. Mi egy évig laktunk panelbe, albérletbe. Ott is nagyon sok csótány volt. Nálam akkor telt be a pohár, amikor már a mosóporba és szinte minden élelmiszerbe belemásztak a kamrában (liszt, befőttes üvegeken járkáltak). A közös képviselő nem tett semmit, a lakóknak elég volt évente egyszeri csótányírtás.

Elkezdtünk kertes ház albérletet keresni, addig is szúnyogírtóval és csótányírtó sprayvel fújta le őket a párom. Szerencsére 2 hónap múlva költöztünk is onnan.

2011. febr. 28. 22:58
 20/21 anonim ***** válasza:

21:45 vagyok,szintén miskolci

hála az égnek csak albérlet,igy ha tovább fajulna,lépnék

de leszigetelve mindent megoldottuk

nem kell hozzá sok minden,csak hungarocel,és ez az erős majdnem folyékony ragasztó (nem tudom a nevét,otthon a mosogató köré nyomtuk,hogy ne follyon be a víz)

közös képviselő első körben

ha nem történik semmi,akkor antsz

és ne keseredj el,nem a világvége,csak ki kell ritani a dögöket

a felfőzöttborkősavba áztatott kenyér csak kevés csótány ellen jó,ilyen mennyiségben már más kell...

2011. márc. 1. 06:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!