Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tanácsoltok?
Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 éve vagyok együtt a párommal. Nagyon jó volt a kapcsolatunk, olyannyira hogy vettünk egy házat hogy összeköltözzünk de még felújítás alatt van, illetve született egy tündéri kislányunk is. Minden szép és jó volt. Ez idő alatt is voltak veszekedéseink de mindegyiken túl lendültünk. A kisbaba születése után teljesen más lett a kapcsolatunk, nem vagyok boldog a párommal. Nem tervez közös programokat csak is egyénit, abszolút nem mutatja ki hogy szeret, nem is érezteti velem. Szexuális életünk is romokban, nem tudom mi tévő legyek, mert szeretem még és ott van a közös gyermekünk is illetve a ház is. Mit csináljak hogy jobb legyen a kapcsolatunk? Próbáltam már vele beszélni de hiába.2019. aug. 22. 13:42
1/1 anonim válasza:
Sajnos ha a beszélgetés nem hat, nem sok dolgot tehetsz. A taktikázásnak nincs sok értelme. Esetleg érdemes lehet felvetni a külön utat, megbeszélni, hogyan tudnátok ezt megoldani békésen. Vagy tényleg elváltok, de akkor menj is végig ezen az úton, vagy észbe kap, hogy komolyan gondok vannak, és változtatnia kell.
Mindenesetre ez, ami most van, egyikőtöknek sem jó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!