Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma elmondtam az élet társamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma elmondtam az élet társamnak hogy terhes vagyok tőle, de nem szeretné a babát?!

Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy van már 3gyerekünk kettő fiú és egy kislány. Viszont ismét babát várok és a kővetkező a helyzet. Az élet társam azt mondta hogy ne tartsam meg vetessem el a gyereket mert neki nem kell több gyerek. De én nem szeretném megölni a gyerekemet... nem szeretnék abortuszra menni! Milyen lehetőségeim lennének? Még egy hónapom lenne ha el vetetném ugyanis 8hetes terhes vagyok orvosnál is voltam. Vetessem el akoor is ha nem szeretném vagy szüljem meg de akkor viszont esélyes hogy a párom faképnél hagy a 4gyerekkel. Fogalmam sincs mit tehetnék!
2019. okt. 8. 18:53
1 2 3 4 5 6
 41/51 A kérdező kommentje:
Igazából még mindig nem haladtunk semmivel előrébb a párommal.. :/ annyit változott ha mondogatom neki hogy szerintem mégis tartsuk meg,nem válaszol semmit. Hátha megenyhül..bár úgy lenne.
2019. okt. 9. 16:30
 42/51 anonim ***** válasza:
100%

Gyönyörű...🙄 A gyerek még ki sem esett a babakocsiból, de már úton van a 4.-ik.... ilyen jó a nagycsaládos élet? Ennyire jó a segély?? Vagy büdös a munka???

A párod igen is nagyon jól és helyesen gondolkodik, felelősség teljesen, nem úgy mint te, aki felelőtlenül még egy gyereket rá akar erőszakolni a férfira! Épp ésszel belegondolunk, a mai világban 1 gyereket fel lehet nevelni tisztességgel, becsülettel. Az ennél több már felelőtlenség, nem hogy 4 gyerek??!!

A másik, hogy ő nem akar egy 4 ik gyereket, akkor minek erőlteted és direkt nem védekeztek hogy aztán szüless még egyet.... Ez ám a felelőtlen gondolkodás.... Gondolom a biztonságos védekezésről nem is hallottál... Vagy nem is akartál. itt csak te erőlteted a gyereket más nyakába!

2019. okt. 9. 17:07
 43/51 A kérdező kommentje:
Az ilyen tipusuak szulik 30 evesen az elsot mint Te es az boven eleg nekik mert egynel tobb gyereket mar nem mernek valalni. Pff.es nem kertem hogy okoskodj. Valaki lehet hogy segelyekbol el es arra szul gyereket de en nem!
2019. okt. 9. 17:17
 44/51 anonim ***** válasza:
73%
Kérdező, jelentettelek, mert trágár vagy. NE itt vezesd le az otthoni feszültséget.
2019. okt. 9. 17:36
 45/51 A kérdező kommentje:

Jelentettél mert leírtam a véleményemet?

Ti csak bele kötni tudtok másnak az életébe (tisztelet a kivételeknek) !!!!

Talán azzal kell foglalkozni hogy kinek hány gyereke van? Van akinek 6-7 gyereke van és így teljes a család. Valaki nagy családot szeretne valaki nem.

És nem tudom hogy te voltál e az utolso válaszolo de nem vagyok kiváncsi az okoskodásodra. Ha te úgy gondolod hogy neked elég vagy elég lenne 1gyerek akkor okés de nehogymár te mondd meg nekem hogy én mennyit szuljek. 3gyereket szultem mar!!!! Szerinted en nem tudom hogy mi az a feleloseg??? De hala az egnek a kisbabat megtartjuk es nagy csalados anya leszek mert nekem így teljes az életem! ;)

2019. okt. 9. 17:44
 46/51 anonim ***** válasza:
73%
Azert a pasit helyesen es jol gondolkodonak tartani koltoi tulzas.Tudta, hogy az injekcio nem 100%, megse volt hajlando gumit huzni, most a kovetkezmenyek utan meg mint irtatok, helyesen gondolkodik, mert zavarna a not abortuszra.Es ha harom honap mulva ismet terhes lesz a no, mert apunak jar a gumi nelkuli elvezet,akkor megint lehet menni abortuszra? Tudom,van egy csomo vedekezesi mod, de semmi sem 100%.Nem tudom, hogy dontenek a kerdezo helyeben(val.szeg megtartanam a babat)de az biztos,hogy akar szules, akar abortusz lesz a tortenet vege,en elkottetnem magamat,az a tuti fogamzasgatlas.
2019. okt. 9. 18:26
 47/51 anonim ***** válasza:
76%

Mindenképpen beszéljetek róla, lehetőleg minél többet. Mondjátok el mit éreztek, próbáljátok megérteni a másikat. Ha nem beszéltek róla, biztosan tönkremegy a kapcsolat, mert mindketten csalódottak vagytok, átverve érzitek magatokat, és amíg egymásra elenfélként tekintetek, bármi is legyen a végső döntés, utána nem fogjátok tudni megbocsátani/elviselni a következményeit, és a másikat fogjátok a bűnösnek látni.

Ha elég sokat beszéltek róla, biztosítjátok egymást a megértésetekről, érdeklődtök az érzései iránt, és legalább olyan szinten közösen hozzátok meg a döntést, hogy mindkettőtök érvei meghallgattatásra kerülnek, és segítetek feldolgozni a másiknak is az élethelyzetet, akkor még van esély, hogy egymás mellett tudjatok maradni. Ne legyőzni akarjátok egymást, mert egy csapat vagytok. Lehet egyikőtök győzni fog, de elveszítitek azt, ami kettőtök között van. Ezzel pedig összességében senki nem fog jól járni. Igyekezzetek minél több energiát fordítani a kapcsolatotokra, és te se annyival tudd le, hogy márpedig te megtartod, ő meg mehet amerre lát.

(Egyébként szerintem ésszerűbb, könnyebb és egyszerűbb feldolgozni azt, hogy megszületik egy negyedik gyerek is a három másik mellé, mint életetek végéig magatokkal cipelni annak a súlyát, hogy "mi lett volna, ha". Viszont mindenképpen kérdezd ki a párodat, miért gondolja így, miért változott a véleménye, illetve próbáljatok a lehetséges felmerülő problémákra ténylegesen ésszerűen végiggondolt megoldásokat keresni.)

2019. okt. 9. 19:52
 48/51 A kérdező kommentje:

Hát már ne is haragudj de én nem vagyok gyilkos!!!!

Ezek szerint ez rád jellemző..;)

2019. okt. 10. 09:47
 49/51 A kérdező kommentje:
Akik normális választ adtak azoknak üzennèm hogy a pici meg lesz tartva.:) és köszi a válaszokat! Én úgy gondolom hogy helyesen döntöttem.
2019. okt. 10. 09:49
 50/51 A kérdező kommentje:

Illetve helyesen döntöttünk a párommal!!!!

Át beszéltünk mindent és nem erőszakoltam rá semmit!!!!

2019. okt. 10. 09:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!