Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma elmondtam az élet társamnak hogy terhes vagyok tőle, de nem szeretné a babát?!
Ő tudta, hogy amíg a pici szopizik, addig nem hat az injekció? Ha nem, jogosan gondolhatja magát átverve tulajdonképpen. Már őt hibáztatod, mert nem akart gumit használni. Te meg nem akartál semmi mást sem használni. Nemcsak gumi, tabletta és injekció van. Mégsem használatok semmit sem. Meg mi az, hogy nem gondoltál arra, hogy egy alkalom után terhes leszel? Nem értem, miért hárítod az összes felelősséget?
Miért itt kérdezed, hogy mit csinálj? Az itteni válaszok alapján mész abortuszra vagy vállalod a gyereket?
Ha mostanában szoptatt@l akkor van egy pici Gyereketetek.
Elfér a 4.?
Most valami támogatást is kaptok az új csemetére.
Simán lehet, hogy fáradt és azért mondja, hogy elég a három.
5 éve szültem meg a második lányom, de ilyenről még nem hallottam hogy szoptatás alatt nem hat az injekció. Nekem is ajánlották, 3 havonta kell beadatni. Elképzelhető hogy már terhes voltál mikor beadták?
Én sajnos mindkét oldalt ismerem, hogy milyen mikor elhagynak az miatt hogy megtartod a babát, és milyen az mikor abortuszba menekülsz.
Próbáltam apát elrángatni uh-ra, de hajthatatlan volt. Láttam mikor sírt az uh kép felett, amikor kezébe adtam. És azt is tudtam, hogyha az anyagi körülményeink jobbak lettek volna, akkor megtartottuk volna a 3.babát. Abortusz előtt 3 nappal ömleni kezdett belőlem a vér, hematómát kaptam, kb. 0% esélyt kaptam rá hogy megmarad. Így előrébb hozták az abortuszt. Én nem tudom hogy döntenék a helyedben, de apát rángasd el magaddal az orvoshoz, hisz ez nem csak a te dolgod megoldani, és ott a vizsgálatok után, és az abortusz napján a műtő előtt várva is állja a sarat úgy ahogy te. Majd meglátjuk, hogy ő mennyire tartja magát a döntéséhez. Sajnos a férfiaknak fogalmuk sincs arról hogy ez milyen a nőnek. Ne csak döntsön, hanem végig legyen ott, és lássa hogy miken mész keresztül.
Nem is ertem hogy most miert az a legfontosabb hogy nem vagyunk hazasok??? Mi kozod hozza???
Es igen a gyerekeim nekem barkinel fontosabbak. Lehet hogy neked nem de nekem igen. Es legyszives ne turkalj a magan eletemben! Nem a hazassag a lenyeg itt.
27-es inkabb te lődd le magad... a kérdező írta ki a kérdését panasza it magán életét! Meg mi az hogy számon kérem nem kertem számon meg nyilván nem én etetem itatom a gyerekeit..... meg mivel lattam mar elég szél hogy az anyuka nagyon makacs inkabb elhagyta az apukát aztán ossze állt egy olyan férfival akinek mindegy volt mert csak anyukám látta a gyerekek meg ugy utaltak ezt az uj apukát... mondhatni a gyerekeknek egy elég nagy trauma alakult ki amik befolyásolják az egész életüket és mentalitasukat a családról!!!!
Ha te ezt sem tudtad megérteni akkor szerintem te vagy itt a taknyos éretlen!!! Szokás szerint az anyuka aki hu de gondol a gyerekeire De igazából csak az ő értékrendje akarata egoja ami igazán fontos! Mert azt hiszik még mindig csak saját magukért felelős (azaz mint a tini lany ha a pasija nem azt csinálja amit ő mond akkor elhagyja mert van 100 masik) csak az a baj hogy itt gyerekek is vannak!!! Akik serulni fognak de ezt senkisem érdekli főleg nem titeket...!
Ja holnap nincs iskola 😂😅 mert már ki jártam a kozepsulit de már most sokkal nagyobb élet tapasztalatom és tudásom van mint nektek... arról nem is beszélve lattam ezt a szituációt elégszer szerencsére nem otthon hanem barátoknál...! Elég komolyan vissza üt a mostoha apa aki nem szereti a gyerekeket...
Na meg nyilván nem tudsz egyedül boldogulni 4 gyerekkel és abból 2 még csecsemő! Nyilván azt tervezettel hogy uj partnert fogsz keresni....
Ja és az még nem baba ami még nem 3-4 hónapos!
Az abortusz sem egy olyan dolog ami az élő személyt ősi meg.. mivel az első négy hónapban nincs az embriónak agytevékenysége!!!
Arról ne is beszéljünk hogy ennek a gyereknek milyen jövője lenne... milliárdos vagy? Tudnál elég időt tölteni mind a négvyel? Mert nem ugy van hogy csak be adjunk a bölcsibe amig mi dolgozunk meg szórakozunk! Azt neveljék mások...
Tényleg megerdemlitek egymást...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!