Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma elmondtam az élet társamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma elmondtam az élet társamnak hogy terhes vagyok tőle, de nem szeretné a babát?!

Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy van már 3gyerekünk kettő fiú és egy kislány. Viszont ismét babát várok és a kővetkező a helyzet. Az élet társam azt mondta hogy ne tartsam meg vetessem el a gyereket mert neki nem kell több gyerek. De én nem szeretném megölni a gyerekemet... nem szeretnék abortuszra menni! Milyen lehetőségeim lennének? Még egy hónapom lenne ha el vetetném ugyanis 8hetes terhes vagyok orvosnál is voltam. Vetessem el akoor is ha nem szeretném vagy szüljem meg de akkor viszont esélyes hogy a párom faképnél hagy a 4gyerekkel. Fogalmam sincs mit tehetnék!
2019. okt. 8. 18:53
1 2 3 4 5 6
 11/51 A kérdező kommentje:

Ez az injekcios dolog ugy volt hogy az orvos mondta ha szoptatok akkor nem hasznal. Ugyhogy akoor nem is adattam be. De utana megis.

En is szivem szerint meg tartanam de az a gond hogy a paromat is szeretem es nem akarom elvesziteni.

Fog.gatlot nem akartam szedni mert az teljesen felboritotta a menzeszemet es inkabb abba hagytam. Es ugye a parom biztos volt benne hogy ugy sem leszek terhes mert kaptam injekciot es nem vedekeztunk. Es folyamatosan a fejemhez vagja hogy neki nem kell tobb gyerek.

El tudnam oket tartani egyedul mert van felre tett penzem,dolgozom is (bolti elado vagyok)

De viszont nehez dontes ez nekem.....

2019. okt. 8. 19:26
 12/51 anonim ***** válasza:
100%
Meg kellett volna mondd a párodnak, hogy mondta az orvos h nem használ ha szoptatsz s huzzon gumit, nem is értem miért adattad be ha tudtad ugyse használ. Na mindegy. Aludjatok egyet kettőt erre az egészre s hátha megenyhül 1-2 nap alatt.
2019. okt. 8. 19:30
 13/51 anonim ***** válasza:
25%

Ha neki nem kell több gyerek akkor húzzon a farkára gumit...

vagy pedig te szed renceresen a gyógyszert habár idős korba az mar egyre gyengébb... szoval marad a gumi

2019. okt. 8. 19:32
 14/51 anonim ***** válasza:
92%

Szóval nem védekeztetek. Amúgy az injekció is ugyanúgy fogamzásgátló. Sőt jóval erősebb...

Magyarul átvágtad a palánkon?

Akkor érthető. Végülis korrekt volt hiszen azt hitte védekezel.

Anyám, mindig oda sikerül a gyerek ahova nem kéne.

Ettől függetlenül szerintem tartsd meg. Idővel talán ő is megérti.

15/51 A kérdező kommentje:

Hát bízom benne.

Gumival nem akarta csinálni ez a baj. Meg en egyebkent is mindig nehezen estem teherbe eszembe se jutott hogy egy alkalom eleg lesz ahhoz hogy terhes legyek. Amikor probalkoztunk az elso babaval akkoris tobb mint egy evet kellett varni mire osszejott.

16/51 anonim ***** válasza:
35%

Hát de erről szólnod kellett volna! Szóval ja ez most nagyon gáz.

De csak megpuhul. Amúgy jó apuka?

Talán 3 gyerek van akkor már egy 4.nem vág földhöz.

2019. okt. 8. 19:37
 17/51 A kérdező kommentje:
Igen nagyon jó apuka! Imádja a gyerekeit,sokat foglalkozik velük. Az igaz hogy nagyon nehéz a 3 gyerekkel de szerintem egyutt mindent meglehet oldani. Vannak nehez napjaink is de ez ezzel jar... es ezert is csodalkozom mert volt amikor azt mondta ha terhes leszek ne vetessem el mert nem fogja megoletni a gyerekét. Nem tudom mi lehet a háttérben de nagyon szomoru vagyok es csalodtam benne :(
2019. okt. 8. 19:40
 18/51 anonim ***** válasza:
18%

Nagyon gaz vagy hogy atvagtad!!!

És ez nem kifogás anyámnak utánam kb 18 évig nem sikerült teherbe esni utána jött a nem kívánt terhesség! Mar nem volt olyan egészségi állapotba hogy biztonságosan szüljön mivel nálam is majdnem elvérzett azaz császárral születtem

még a fiatalabb éveiben utánam még biztonságos volt de már 18 év után mar nem!

2019. okt. 8. 19:41
 19/51 anonim ***** válasza:
30%
Csodás pár vagytok, te átvágod, ő meg abortuszba kerget. Megèrdemlitek egymást.
2019. okt. 8. 19:46
 20/51 A kérdező kommentje:

Kedves utolso! Nem ertem hogy milyen atvagasrol beszelsz. Miert vagtam volna at? Az hogy en be adattam magamnak egy fog.gatlo injekciot attol meg nem biztos hogy 100%os a vedelem!!!!!!!!

Folyamatosan ezt ismetelgettem neki de nem erdekelte es most hogy terhes letrem persze nekki konnyu mert nem tole fogjak elvenni a gyereket es nem neki fog megszakadni a szive hannem nekem! Jo okes lehet hogy felelotlen voltam de en nem azert tettem fel ezt a kerdest hogy belem rugjatok hanem tanacsokat szeretnek kerni!!!!!! Biztos nem en vagyok sem az elso sem az utolso akivel ez elo fordult. En valallnam a tetteimert a feleloseget csak a draga paromnak mar sok a 4 gyerek...

2019. okt. 8. 20:22
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!