Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Ma elmondtam az élet társamnak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ma elmondtam az élet társamnak hogy terhes vagyok tőle, de nem szeretné a babát?!

Figyelt kérdés
Azt tudni kell hogy van már 3gyerekünk kettő fiú és egy kislány. Viszont ismét babát várok és a kővetkező a helyzet. Az élet társam azt mondta hogy ne tartsam meg vetessem el a gyereket mert neki nem kell több gyerek. De én nem szeretném megölni a gyerekemet... nem szeretnék abortuszra menni! Milyen lehetőségeim lennének? Még egy hónapom lenne ha el vetetném ugyanis 8hetes terhes vagyok orvosnál is voltam. Vetessem el akoor is ha nem szeretném vagy szüljem meg de akkor viszont esélyes hogy a párom faképnél hagy a 4gyerekkel. Fogalmam sincs mit tehetnék!
2019. okt. 8. 18:53
1 2 3 4 5 6
 31/51 anonim ***** válasza:
23%
Ja amugy nincs gyerekem de ha lesz 100x jobb szülő leszek mint ti az biztos!
2019. okt. 8. 21:47
 32/51 anonim ***** válasza:
49%
Na látode, azért hablatyolod ezeket össze vissza, mert még nincs gyereked, nem hogy 4 de még egy se, akkor minek oktatsz itt abortuszról s hűdenehéz négy gyerekkel témáról?
2019. okt. 9. 09:20
 33/51 anonim ***** válasza:
55%

Azert mert te sem sem pedig a kérdező nem tudja fel gondolni!

Olyanokat mond elhagyja a párját mert ő nem akar még egy gyereket!!!

Hu de nagy érettség.... és felelősség tudat!!! Hogyan tudja igy felnevelni azt a 3+ 1 gyereket amikor még terhes + az egyik kis baba???!!!

Csak ti ketten vinnYogtok itt miközben a tetteitekért egy csepp felelősséget sem tudtok vallani... szánalmasnak vagytok

2019. okt. 9. 09:32
 34/51 anonim ***** válasza:
42%
vetesd el hlye rib.anc
2019. okt. 9. 11:36
 35/51 anonim ***** válasza:
60%

Most akkor a párod tudta, hogy nem hát elvileg a foggátlo injekció vagy sem és abban a tudatban szexelt veled, hogy védekeztek ugyebár az injekcióval? Mert ha nem mondtad el neki, akkor csúnyán átverted és jogosan haragszik!

Egyébként én nem tartanám meg! Bőven elég 3 gyerek, sőt.. Nem dobnam el a kapcsolatomat egy embrió miatt és nem lennék szánt szándékkal egyedülálló szülő 4!! gyerekkel. Ahogy annyira önző se lennék, hogy szétrobbantsam a családot emailt, inkább a már meglévő 3ra gondolnék!

2019. okt. 9. 12:54
 36/51 A kérdező kommentje:
A párom tudta hogy ez nem 100%os mert mondtam neki de nem érdekelte. Azt mondta hogy biztos hat valamennyire és nem leszek terhes.
2019. okt. 9. 13:20
 37/51 A kérdező kommentje:
Már magam sem tudom mi lenne a helyes dőntés..
2019. okt. 9. 13:20
 38/51 anonim ***** válasza:
El tudnád őket tartani? Van segítséged? Mert ez anyagilag nagyon megterhelő lenne egyedül.
2019. okt. 9. 16:00
 39/51 anonim ***** válasza:
52%
Esetleg ha örökbe adod? Tudom hogy ez is nagyon fájdalmas de mégsem kéne meg ölni.
2019. okt. 9. 16:01
 40/51 A kérdező kommentje:
Igen el tudnám őket tartani és ha arról lenne szó, segítségem is lenne. Természetesen nem csak szülni akarok a világba egy 4.dik gyereket hanem mindent meg is fogok tudni adni nekik amire szukseguk van.
2019. okt. 9. 16:29
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!