Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ma elmondtam az élet társamnak hogy terhes vagyok tőle, de nem szeretné a babát?!
Kommunikáció!
Ülj le vele és beszéld meg vele.
Ha nem szeretnél abortuszra menni, akkor miért nem védekeztek?
3 gyerek után sterilizációt is lehet kérni.
Azért az erősen gondold át, hogy tudnál élni egyedül 4 gyerekkel.
Ő azért nem szeretné a gyereket mert szerinte sok a 4 gyerek és fel szeretné ezeket a gyerekeket nevelni normálisan.
Be adattam magamnak a fog.gatló injekciót de nem használt mert szoptatom a picit.fogalmam sincs hogy törtènhetett ez.a legnagyobb rémálmom az abortusz. Még ha bele gondolok akkor is elkap a sírás na de hogy még át is kell élnem az a durva. :(
"Ha elvetetem a gyereket akkor megy minden tovább ahogy eddig."
"legnagyobb rémálmom az abortusz. Még ha bele gondolok akkor is elkap a sírás"
Szóval a drága párod belekerget a legnagyobb rémálmodba, de nem szerinted nem lesz törés a lelkedben, a kapcsolatotokban, minden rendben, love, peace, happiness?
Nem tudok értelmes tanáccsal szolgálni, csak azzal, hogy ebbe ne kapaszkodj. Trauma lesz, vagy fel tudtok belőle állni közösen vagy nem.
Ez most komoly h az injekció mellett?
Az pont azért van hogy semmi ne gátolja a felszívódását. Ez nekem sántít.
Másrészt meg baromi tapintatlan az élettársad. Nem az ő testében ölnek meg egy magzatot. Meg nem neki fáj testileg lelkileg.
Én megtartanám. Ennyi gyerek után már elég sok pénzt fizet az állam már bocsánat hogy így mondom. Az abortusznál szerintem jobb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!