Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért értik meg olyan nehezen, hogy számos pasi ki akar próbálni dolgokat más nőkkel is?
Szakítottam a barátnőmmel (aki már exem), mondván, hogy rájöttem, még élni akarok. Más nőkkel is akarok együtt lenni. Nagy hatassal volt rám egy buli, ahol egy rakás jó nőt láttam. Szépek, fiatalok, jó fejek. Az egyikkel voltak is "dolgok" (ezt nem részletezem. De miután felvettem Facebook-ra az eset után, rájöttem: eszem ágában sincs komoly kapcsolatban lenni, Én még élni akarok.
Tegnap tehát kidobtam a barátnőmet, miután elmondtam neki ezt. De ő sírt, hisztizett, mindenkit ellenem hangolt. Nem ez az első eset, hogy ilyet hallok, de most én is megtapasztaltam.
Miért ez az egész?
Mire vered a melled, azt hiszed te most feltaláltál valamit? Inkább éretlennek tűnsz!
Van két ember, akinek eltérőek az igényeik, ezért szakítottak, mindennapos ügy. Az exed most csalódott ez is érthető.
Majd ha téged dobnak ki, akkor átgondolhatod, hogy miért.
Szánalmas és elkeserítő, hogy milyen hímneműek vannak manapság, mert férfinek nem lehet őket nevezni. És nem, nem azért, mert nem akarsz komoly kapcsolatot, hanem az egész viselkedésed, szóhasználatod, hozzáállásod végtelenül lelombozó, mint egy buta, ostoba, faék egyszerűségú lény, aki a farkán kívül mást nem ismer.
Na akkor a csürhének még utoljára elmondom: nem tudtam, hogy nem éltem ki magam. Azt hittem, hogy én akarom az egészet. Amikor azonban bekerültem olyan helyre, akkor világossá vált, hogy én inkább azt akarom, ami ott van. Igen, dugni akarok, bulizni, lerészegedni a nőkkel, stb. Ha ezt nem bírjátok felfogni, akkor értelmi fogyatékosok vagytok. Mondanám, hogy olvassatok egy kis Jhon Gribbint, hogy tanuljatok meg gondolkodni, de a ti állapototokban, agyatnul azt sem lehet. Érdekes módon, amikor nekem az exem elmondta, hogy kiderült, hogy még az exét szereti, és elutazott hozzá, akkor az fájt, de elfogadtam. Nem vontam felelősségre, hogy "mi a faxért jöttél össze velem, minek vallottál szerelmet stb.." Talan azért, mert nem vagyok agyatlan, és fel tudom fogni, hogy nem átbaxni akart, hanem én egy rossz választás voltam az életébe, egy rossz döntés, és akaratlanul bántott meg. Értitek, amit mondok, ti kutyák?
Nem, sajnos nem értitek meg. Feladom!
Az esti akcióm viszont az lett volna, hogy kipakoltam volna a csaj mocskosságait, amit az exeivel csinált, hadd tudja meg mindenki. 1 órája azonban felhívott, hogy beszéljük ezt meg, mert ő nem tudja ezt a fél évet egyik napról a másikra lezárni. Megmondtam neki most már durván, mert most nem érdekel semmi: "meg akarok baxni más nőket". Volt egy kis hiszti, így most jelenleg ott állunk, hogy nyitott kapcsolat lesz. Nekem ez is oké, csak ne szóljon bele abba, hova megyek, mit csinálok.
Jelenleg itt állunk, de én ezen a ponton el is köszönök. Ilyen rosszindulatú, agyatlan bandának én nem mondok több infókat. Ugassatok csak itt, kutyák, amennyit akartok, én már nem reagálok. Na szevasztok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!