Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » A barátnőm expasija meg akar...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A barátnőm expasija meg akar verni engem amiért a barátnőm szakított vele miattam es összejött velem, most mi lesz?

Figyelt kérdés
Es a legrosszabb hogy en azt mondtam a baratnomnek ha idejon keménykedni úgy megverem hogy az anyja se ismer majd ra, de igazából en meg sose verekedtem, most mi lesz?? Mit tegyek hogy megbírjam verni ha arra kerül a sor??

2017. aug. 4. 16:08
 1/10 anonim ***** válasza:
90%
Úristen ti milyen gettóban éltek?
2017. aug. 4. 16:10
 2/10 anonim ***** válasza:
68%

Ha nincs gyakorlatod s ő tudásszintjét nem ismered, miárt mondasz ilyet?

Ne engedd be házba, hívj rendőrt.

2017. aug. 4. 16:10
 3/10 anonim ***** válasza:
87%
Minőségi környék lehet. Ha odamegy hőbörögni, akkor ne engedd be és hívd ki a rendőrt.
2017. aug. 4. 16:11
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

A barátnőd visszamondta az expasinak,hogy Te meg akarod verni?

Nem hinném,hogy megteszi, azóta már lehet,hogy elszállt a dühe, de jobban tetted volna ha ezt Ők rendezik le egymás köztr, szakítanak, majd jössz a képbe Te. Így elkerülhető lett volna ez a harci helyzet.

2017. aug. 4. 16:19
 5/10 A kérdező kommentje:
Hat úgy történt ahogy írod szakítottál aztán jöttem en a képbe, csak az expasija nem bírja elviselni azért mondta baratnomnek hogy meg akar engem verni, arról hogy en azt mondtam hogy megverem arról nem tud ezt csak baratnomnek mondtam hogy ne egjek be előtte.
2017. aug. 4. 16:28
 6/10 A kérdező kommentje:
*szakitottak
2017. aug. 4. 16:29
 7/10 anonim ***** válasza:
81%

Hívhatsz rendőrt, használhatsz eszközöket otthon. Nem kell beszarni.

31/f

2017. aug. 4. 16:44
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
"Jó referenciái"vannak a csajodnak.... ez nem visszataszító??
2017. aug. 4. 17:21
 9/10 anonim ***** válasza:
Valszeg meg nem szakitottak mikor te kepbe jöttél. Amugy meg baratnőd idióta.
2017. aug. 4. 18:13
 10/10 anonim ***** válasza:
Először is szerezz be egy elsősegély dobozt...
2017. aug. 5. 10:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!