Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nők miért értik meg olyan nehezen, hogy számos pasi ki akar próbálni dolgokat más nőkkel is?
Szakítottam a barátnőmmel (aki már exem), mondván, hogy rájöttem, még élni akarok. Más nőkkel is akarok együtt lenni. Nagy hatassal volt rám egy buli, ahol egy rakás jó nőt láttam. Szépek, fiatalok, jó fejek. Az egyikkel voltak is "dolgok" (ezt nem részletezem. De miután felvettem Facebook-ra az eset után, rájöttem: eszem ágában sincs komoly kapcsolatban lenni, Én még élni akarok.
Tegnap tehát kidobtam a barátnőmet, miután elmondtam neki ezt. De ő sírt, hisztizett, mindenkit ellenem hangolt. Nem ez az első eset, hogy ilyet hallok, de most én is megtapasztaltam.
Miért ez az egész?
"A nőket meg nem értem. Sokkal egyszerűbben ismerkednek, mint a pasik. Az exemre is rá van izgulva egy pár haverja, hát válasszon. "
Nem az a baj, hogy dobtad a nőt, hanem az, hogy kretén vagy ezekkel a szövegekkel. Bajok vannak a fejedbe, ha ezt egyáltalán magyarázni kell neked. Egy nő, aki komoly kapcsolatot akar, azt nem boldogítja, hogy sok pasi megakarja dugni. Ne magadból indulj ki, lehet, hogy neked öröm, ha sok csajon keresztül mész, neki nem. Mit nem értesz ezen te barom? Azt megértem, hogy véget akartál vetni ennek a kapcsolatnak, oké, de min vagy meglepődve? Miért csodálkozol azon, hogy az exedet ez rosszul érinti? EQ = 0.
Majdnem megsajnáltam a barátnődet, de aztán rájöttem, hogy tulajdonképpen szerencséje van, amiért relatíve hamar megszabadult egy ekkora tuskótól.
Ha ez a kérdés komoly, akkor gondjaid lehetnek, szociopata lehetsz.
Persze. Csak azért, mert az ember rájön arra, hogy eddig rossz úton járt, és nem sumákolta el a dolgot, hanem vállalta magát.
Viszont ha már lúd, legyen akkor kövér. Kitaltáltam valamit. Majd este megírom, mi lett a vége.
"Persze. Csak azért, mert az ember rájön arra, hogy eddig rossz úton járt, és nem sumákolta el a dolgot, hanem vállalta magát."
Mármint mit "azért"? Ezt mire írtad?
Érdemes hivatkozni a választ, amire válaszolsz, mert ez így elég értelmetlen. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!