Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha a nő akar gyereket a pasi nem a nő átveri a pasit és terhes lesz, hónapokig nem árúlja el akkor a pasinak lőttek?
Az, hogy az ilyen nem nő, hanem egy számító dög.
Miért nem egyszerűbb akkor elválni és keresni olyan embert, akivel ugyanaz a terv a jövőre nézve?
A pasinak valami szinten annyi, hisz gyerektartásit követelhetnek tőle. Bár nem tudom, hogy ez hivatalosan hogy működik.
Ha egy nő nem akar gyereket, akkor gyógyszert szed vagy gumit húzat.
Ha egy férfi nem akar, akkor húzzon gumit. Főleg, ha tudja, hogy s másik igen.
Ilyen eccerű.
Nem csak a nő dolga s védekezés.
"Tanú nincs ,bizonyítani semmit sem tudok."
Ha lenne, az sem számítana.
Igen. Húzz gumit.
"Egyszer előáll azzal hogy ő gyereket akar. Szépen megbeszéljük,hogy nem. Látszólag beletörődik,kicsit húzza az orrát"
Nőként mondom, hogy fordított helyzetben ismerném annyira a párom, hogy a reakciójából levágom, hogy nincs túl ezen az egészen. Ha a párom gyereket akarna, amit én nem, és LÁTSZÓLAG beletörődne, akkor én venném az óvszert, és soha nem adnám ki a kezemből, vagy nem szexelnénk.
Látod, ezért írjuk, hogy ha a nő akar gyereket, te pedig nem, akkor ott szépen el kell egymástól búcsúzni. Nincs értelme tovább rabolni egymás idejét. Egyikőtök se azt fogja kapni, amit szeretne. Te fizetheted a gyerektartást, ő meg neveli egyedül. Mindenki boldogtalan, a gyereket is ide értve.
Sok esetben azt látom, hogy a férfi pont ezért nem meri egyenesen megmondani, hogy nem akar gyereket, mert az egyenlő a szakítással. Inkább süketel, hogy most nem, még nem, 5 év múlva, ha lesz kocsi, esküvő után, stb. A nő meg persze akar, ezért ezt úgy akarja érteni, hogy egyébként akar ő is, csak...És ha nem akarna, gumit húzna.
Utána meg megy a sírás mindkét részről, hogy nem erről volt szó.
Pont ezért kell őszinte, egyenes, egyértelmű választ adni arra, hogy akarsz-e gyereket. Akkor is, ha a kapcsolat véget ér: még mindig jobb, mintha összeköt egy nem kívánt gyerek örökre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!