Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Tényleg nem számít a párkapcso...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg nem számít a párkapcsolatban a pénz? Velem van a baj?

Figyelt kérdés

Megismertem két pasit, mindkettő igazán elragadó volt, nagyon-nagyon jól éreztem magamat velük, de ugye döntenem kellett. Egyik nagyon jómódú, másik kevésbé (nincs kocsi, saját lakás). Érzelmi alapon nem igazán tudtam dönteni, mert még nem éreztem semmit irántuk, így döntöttem pénz alapján. A pénzesebbet. Azóta a saját legjobb barátnőm folyton ezzel piszkál, hogy miért kellett csak a pénz miatt... De én így látom jobbnak. Talán kényelmesebbnek... Most ettől tényleg rossz ember lettem? Nem gondoltam magam sohasem anyagiasnak...

Lány, 20

2010. júl. 14. 15:50
1 2 3 4 5
 31/46 anonim ***** válasza:
Az ilyen nők szánalmasak. Engem most dobtak egy ilyen pénzes apuci kicsi fia fazonú p.ö.cs miatt. Mert nekem meg kellett dolgoznom a pénzért, és nem apuci adta. Ebből kifolyólag nem értem rá állandóan vele menni utazgatni. A srácnak meg apuci vett egy vitorlást, hogy ne unatkozzon már nyáron annyira. A kölök meg ugye rá ért vele menni, akár mikor vitorlázgatni, mert nem kellett menni dolgozni.(Fizetésem nem kevés szóval pénz se mindegy, hogy honnan jön) Szánalmasak az ilyen nők szerintem.
2010. júl. 14. 16:51
 32/46 anonim ***** válasza:
Ja na ja, én értem, igényeid vannak, ahhoz pénz kell, hát ez van. Ha neked ez a fontos a kapcsolatban, ám egészségedre.
2010. júl. 14. 16:52
 33/46 A kérdező kommentje:

Köszi, egészséges is vagyok.

Vannak fontosabb dolgok, de azok is megvannak.

2010. júl. 14. 16:54
 34/46 anonim ***** válasza:
Mért mi azok a fontosabb dolgok számodra, ha ennyire pénz szerint választasz? Gondolom azok is kapcsolódnak anyagi dolgokhoz.
2010. júl. 14. 16:59
 35/46 A kérdező kommentje:
Nem. Például, ha nem szerettem volna bele, akkor nem maradtam volna vele. Vagy ha nagyon eltér a véleményük a családalapításról.
2010. júl. 14. 17:02
 36/46 anonim ***** válasza:
Erre tudnék mesélni egy történetet, de akkor te biztos nem olyen vagy!
2010. júl. 14. 17:06
 37/46 A kérdező kommentje:
Miért, milyen a történet?
2010. júl. 14. 17:08
 38/46 anonim ***** válasza:
A lány is nagyon bele szeretett egy gazdag csávóba süket volt vak volt. 1-2 év után bele unt a kapcsolatba és mondta a faszinak, hogy hát ő szakítana. Erre a faszi mondta neki rendben akkor kérem vissza az ajándékot, és a lány erre azonnal rá vágta jó akkor maradjunk mégis csak egyből. De te biztos nem ilyen vagy:S
2010. júl. 14. 17:12
 39/46 A kérdező kommentje:
Tényleg nem vagyok ilyen.
2010. júl. 14. 17:26
 40/46 anonim ***** válasza:
Minden nő ezt mondja, hogy nem ilyen. De mikor oda kerül a sor a pénz dönt nálad is ez döntött.
2010. júl. 14. 17:31
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!